Hoppa till innehållet
IMG 0156

Apputveckling

Vi på Toxic bygger komplexa appar som hjälper människor, företag och skapar möjligheter. Vi hjälper till att förverkliga appidéer som på något sätt tillför värde i något led.  Vi är ett kreativt och innovativt gäng med många års erfarenhet och verksamhetsförståelse. Vi jobbar effektivt med agil apputveckling.

IMG 3674

Hur mycket kostar en app?

Vad en app kostar beror på hur många timmar som krävs för att utveckla appen. De flesta appar tar minst 40 timmar att utveckla, men vissa kan kräva upp till 1 000 timmar eller mer. Alltså varierar priset ganska rejält. Därför går det inte att på rak arm säga vad en app kostar utan att först ha en specifikation där det står vilken funktionalitet som behövs.

Bildbank 52

Varför välja en mobilapplikation istället för responsiv design?

Apputveckling är rent tekniskt mer avancerat än andra former av mobilanpassning som exempelvis responsiv design, eftersom appar är exklusivt utvecklade med annan mjukvara för mobiltelefoner som exempelvis drivs av Android, iOS eller Windows. Det som skiljer mellan en mobilapplikation och responsiv design är möjligheten till att skräddarsy innehåll och funktioner för både dig som administratör och för kunden. Responsiv design är enbart kopplat till din nuvarande hemsida, vilket också medför begränsningar. Det betyder helt enkelt att appen ger dig nya möjligheter att på ett effektivt sätt nå ut till ett av dagens starkast växande kundsegment - mobilanvändare.

Behöver du hjälp att utveckla en app?

Vi sätter dina behov i fokus och levererar en app som som tillför värde.

Fyra personer sitter och står vid ett bord med bärbara datorer

Din idé är vår utgångspunkt

Precis som med andra typer av systemutveckling krävs en genomtänkt grundidé för att skapa en lyckad mobilapplikation som verkligen ger nytta. Vi kan med hjälp av vår kompetens, inom både front-end och back-end och API, utveckla din mobila applikation precis som du vill ha den. Det betyder att du även kan få idé-input från oss gällande konceptutformningen. Det är också mycket viktigt att ha en tydlig koppling till syfte och affärsmål. Detta är något som vi tar hänsyn till när vi utvecklar din mobilapplikation.

Anpassning efter dina kunder

Oavsett om du erbjuder tjänster eller produkter så är den slutliga anpassningen för användaren en av de mest centrala delarna i apputvecklingen. Vi vet att en bra app ska vara användarvänlig och tilltala ditt kundsegment, samtidigt som användningen av din applikation ska resultera i ökad försäljning och ett stärkt varumärke.

För att säkerställa att dina kunder ska uppskatta din nya mobilapplikation har vi erfarna designers och app-utvecklare som förstår vikten vid att anpassa design efter målgrupp – utan irrelevanta element som flyttar fokus från det viktiga.

Låt oss utveckla applikationer tillsammans

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så snart som möjligt.