Hoppa till innehållet

Välkomna säger vi till - åtta nya medarbetare!

Vi avrundar snart första halvåret och vi har under de månaderna fått välkomna åtta digitala stjärnor till oss.

Vi fortsätter att växa och det gör vi för att möta efterfrågan som våra kunder har på oss, men också för att organisera oss för att bäst hantera och axla förväntningarna från både kunder och personal. Och vilket gäng vi har som ansluter till oss, här presenterar vi de närmre. 

Välkomna, Oskar, Matilda, Matilda, Elaine, Daniel, Viktor, Isa och Simon! 

Oskar Eek - Bor och är uppväxt i Eksjö som nu kommer få spendera mer tid i Jönköping som webbutvecklare hos oss. Oskar har haft ett stort intresse för datorer hela livet och valet för inriktning på studier var därför lätt, först blev det Teknik-programmet inriktning informations- och medieteknik och efter det Mjukvaruutveckling och Mobila Plattformar på Jönköping University. När det inte är datorer och programmering som står på schemat så blir det både gitarr och gym. 

- Jag ser fram emot att få utveckla mina kunskaper inom programmering och lära mig mer om branschen. Också att skapa nya relationer och lära känna nya människor.

Matilda Halldén - Matilda kommer in med gedigen erfarenhet av test och kvalité, vilket passar perfekt i rollen som Toxics första officiella Testledare. Inte nog med det, hon kan även skriva kod och har flera års utbildning från Chalmers med fokus på IT. På fritiden har hon engagerat sig ideellt, vilket har lett till många unika upplevelser, allt från att bo på ett franskt kloster till att snacka strategi med ministrar.

- Av min tid på Toxic ser jag verkligen fram emot att på kreativa sätt lösa problem och bidra med det jag kan för att vi ska utveckla och leverera ännu mer kvalitativa produkter!

Matilda Pettersson - Matilda har en spännande bakgrund inom marknadsföring där hon efter examen inom Medie - och kommunikationsvetenskap både har arbetat som kommunikatör, social media manager och content producer. Den bakgrunden var därför perfekt för att ta nästa steg som affärsutvecklare inom just digital marknadsföring hos oss. Hon kommer från Värnamo, är familjekär och har ett hjärta som klappar lite extra för västkusten, solen och reality-tv.

- Jag är superpeppad på att utvecklas och bredda min kompetens inom branschen, och framförallt att få hjälpa företag runt om i landet att förenkla deras vardag med hjälp av digital marknadsföring. Även att få jobba på ett modernt, snabbväxande bolag och få tillhöra ett kreativt och inspirerande gäng känns superkul!

Elaine Gustavsson - Är vår nästa projektledare som kommer utgå från Jönköpingskontoret. Elaine har lång erfarenhet och bakgrund inom försäljning och projektledning. Förutom att driva projekt för att supporta våra kunder i deras digitalisering så spenderas fritiden också med diverse projekt, då oftast för hemmet. Oavsett jobb eller fritid så finns det alltid ett nytt projekt att hugga tag i. För att balansera projektledningen utövas Brasiliansk Jiu-jitsu, löpning och mycket tid spenderas med familjen.

- Jag ser fram emot att lära känna alla härliga människor på Toxic. Det känns roligt att få bli en del av ett företag i rörelse med sköna värderingar.

Simon Jansson - Har varit hos oss under de senaste 25 veckorna på praktik, som succesivt övergick till halvtid och numera heltid som webbutvecklare. Simon kommer även fokusera en stor del av sin tid på att stärka upp supportteam. Simon är uppvuxen i Falun men har sedan länge bott i Småland. På fritiden är det mycket sport där hjärtat klappar extra starkt för Leksands IF, när han utövar själv blir det snowboard eller Esport.

- Ser verkligen fram emot att få använda de kunskaper jag lärt mig under min utbildning praktiskt i arbete. Jag har lärt mig extremt mycket under min praktik på Toxic och det ska bli sjukt roligt att få fortsätta utvecklas på företaget.

Daniel Ekeroth - Daniel gjorde sitt examensarbete hos oss på Toxic, i princip fullt digitalt. Efter det och efter att examen från Mjukvaruutveckling och mobila plattformar var tagen så var vi glada att få välkomna honom tillbaka till oss, denna gången som anställd. Daniel har ett brinnande intresse för kod och programmering och ser extra mycket fram emot att få arbeta mer med e-handel. Daniel har spelat CS:GO (Counter Strike Global Offensive) på elitnivå under 3 års tid, och Esport är fortfarande ett stort intresse. Ett annat växande intresse har på senare tiden varit aktier, och Daniel har byggt en egen tradning-bot som sköter hans handel helt automatiskt. 

- Jag har alltid velat hitta en plats med personer som brinner lika mycket för programmering som jag gör, därför blev Toxic den självklara platsen för mig. Med en fantastiskt arbetsmiljö och underbart trevliga människor som ständigt pushar en till nya höjder.

Viktor Abrahamsson - Kommer från Gnosjö och har som många andra hos oss ett stort intresse för programmering men också för Star Wars. På dagarna så är det intresset för kod som Viktor kommer jobba med, i rollen som Webbutvecklare. Han läste Webbutvecklare - Programmering på Högskolan i Skövde och har efter det jobbat som IT-konsult med fokus på underhåll och support av affärssystemet Pyramid. Förutom Star Wars som är det största intresset så består fritiden även av Esport och innebandy.

- Att börja jobba med webbutveckling på Toxic är något som jag har sett fram emot under en längre tid. Det ska även bli extremt roligt att få lära känna alla nya ansikten och ta lärdom från deras erfarenheter.

Isa Ekblad - Kommer direkt från praktiken hos oss och programmet medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning strategisk kommunikation på Jönköping University. Hon har ett stort personligt intresse av digital marknadsföring och kommunikation och framförallt via Sociala Medier. Det märks väl på hennes egna Instagramkonto där hon under många år arbetat med att bygg upp sitt personliga konton och haft intressanta samarbeten som influencer. Fritiden spenderas tiden med vänner och familj, promenader med hunden Zipe, och såklart med mycket sociala medier. 

- Jag ser så mycket fram emot att jobba tillsammans med digital marknad på Toxic och att få bidra med färska nytänkande kunskaper och att få utvecklas tillsammans med teamet. Har sedan första dagen på Toxic tyckt att alla kollegor på byrån varit fantastiska och skapat den optimala organisationskulturen som jag ser fram emot att vara med och bidra till. Toxic är en otroligt inspirerande samt nytänkande organisation som jag är så glad att få vara en del utav.