Hoppa till innehållet
Hero

Toxic stärker e-handelsaffären i Göteborg – rekryterar erfarna Litium-utvecklare

I början av juni meddelade digitalbyrån Toxic att de etablerar sig i Göteborg. Nu står det klart att ett team med erfarna Litium-utvecklare blir grundbultarna i den nya storstadssatsningen.

– I och med rekryteringen av flera nya medarbetare som har lång erfarenhet av Litium stärker vi vår e-handelsaffär ytterligare. Att vi även har ett sammansvetsat team på plats redan från start gör att vi kan starta upp verksamheten från dag ett, säger Johan Ottosson, Försäljningschef på Toxic Interactive Solutions.

Toxic har ett brett erbjudande inom digitala affärer där de utvecklar e-handel- och webblösningar och stärker företags digitala närvaro. Bolaget har 25 års erfarenhet i branschen och har under sina år hjälpt många företag med sin digitala transformation. Nu växlar bolaget upp sin e-handelsaffär och satsar på att etablera långsiktiga partnerskap med framåtlutade e-handlare i Göteborg med omnejd.

– Den här etableringen i Göteborg blir startskottet för en stark e-handelssatsning och tryggad e-handelsleverans för hela Västra Sverige, avslutar Johan Ottosson, Försäljningschef på Toxic Interactive Solutions.

Läs mer om nyetableringen här.

Läs mer om e-handelsplattformen Litium här.

Vill du komma i kontakt med oss?

Klicka här

Låt oss skapa magi tillsammans

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan.