Hoppa till innehållet
Hero Göteborg

Toxic etablerar sig i Göteborg

Digitalbyrån Toxic visade ett starkt resultat under pandemin och fortsätter även växa sig igenom lågkonjunkturen. Nu etablerar sig bolaget i Göteborg och stärker genom etableringen sin närvaro i västra Sverige.

– Potentialen i Västra Sverige är stor och vi ser fram emot att öppna ett kontor i Göteborg där vi på sikt kan växa och stärka våra kunders digitala affärer än mer, säger Daniel Eriksson, VD på Toxic Interactive Solutions.

Toxic har på bara några år vuxit från 30 till 70 medarbetare. Den nya etableringen öppnar upp stora möjligheter för att stärka kompetensen ytterligare tack vare ett större utbud av erfaren personal i Göteborg med omnejd. Bolaget planerar att omsätta 65 miljoner under 2023 och har påvisat starka ekonomiska resultat under såväl pandemi som pågående lågkonjunktur. Idag finns Toxic i Jönköping, Borås och Anderstorp.

Vi har under flera år sett en ökad förfrågan från de större städerna i Sverige. I och med denna etablering har vi chans att finnas närmare våra kunder och möta de krav som finns på marknaden idag. Att finnas på plats i Göteborg ger oss också stora möjligheter att rekrytera erfaren personal som stärker våra leveranser ytterligare, säger Daniel Eriksson, VD på Toxic Interactive Solutions.