Hoppa till innehållet
Toxic Göteborgskontor 15

Toxic 💚 Göteborg

Innan sommaren gick vi ut med att Toxic etablerar sig i Göteborg. Sagt och gjort – nu är vi inflyttade och på plats på vårt kontor i World Trade Center med utsikt över staden på G. Häng med på en digital titt och säg hej!

Du tar hissen upp till åttonde våningen där du hittar vårt Toxic-kontor. Där möts du allt som oftast av fem glada Toxic-medarbetare, en kontorshund och en ljuvlig doft av kaffe. Hemtrevligt inte sant? Du tar dig runt i vårt trevliga krypin på några få minuter plus en extra stund där du stannar och njuter av utsikten över Göteborg en extra stund så klart.

Ett litet kontor som rymmer stora idéer

Till ytan är inte kontoret så stort men det som händer innanför väggarna är minst sagt imponerande. Härifrån sker dagligen utveckling av smarta digitala lösningar till våra kunder runtom i Sverige där våra Gbg-medarbetare bidrar med expertkunskap, erfarenhet och en och annan vits. Här huserar affärsutvecklare och Litium-proffs som mer än gärna hälsar dig välkommen in på en kaffe och snack om hur vi kan hjälpa er lösa era digitala utmaningar ☕️ Välkommen till Toxic i Göteborg!

Läs mer om vår etablering i Göteborg här.

Läs mer om vårt erbjudande här.