Hoppa till innehållet
Iphone Mockup

Toxic förstärker Svegros närvaro online med innovativ Umbraco-lösning

Toxic har omvandlat Svegros webbnärvaro till en digital oas av inspiration och innovation. Utforska resultatet av vår kreativitet och tekniska expertis på webbplatsen där varje klick sår frön för en grönare framtid.

Svegro, ett familjeföretag i tredje generationen som odlar ekologiska örter, sallat och grönsaker i Sverige, behövde en ny webbplats för att matcha deras nya grafiska profil. Målet var att skapa en inspirerande plattform med recept och livsstilsinnehåll, vilket inte kunde hanteras av den gamla webbplatsens struktur. Den nya webbplatsen, byggd på Umbraco 13, fokuserade på UX/UI-design för att erbjuda inspirerande innehåll och engagerande funktioner. En nyckelfunktion var möjligheten för besökare att recensera och spara sina favoritrecept, vilket har gjort webbplatsen till en dynamisk resurs som förstärker varumärkets image. Genom denna förnyelse har Svegro lyckats öka sin varumärkeskännedom och skapat en solid grund för fortsatt digital tillväxt.

Citat från Svegro

Svegro har 60 år av odlingstradition. Vi vill dela med oss av vår kunskap och inspiration och ge besökaren på webben samma wow-känsla som när de besöker vårt växthus på Färingsö. Teamet från Toxic, med skickliga designers och webbutvecklare fångade upp alla våra önskemål och omsatte dem i en inspirerande, engagerande och lättnavigerad webbplats. Toxic har skapat en webb som vi är stolta över och som enkelt kan uppdateras för att alltid kännas aktuell, säger Caroline Wetterstrand, Försäljnings- och marknadschef på Svegro.