Hoppa till innehållet
Stiftelsen Lantbruksforskning Blogg Hero

Toxic bygger ny webb åt Stiftelsen Lantbruksforskning

Den digitala byrån och Umbraco Gold-partnern Toxic får i uppdrag att bygga ny webb åt Stiftelsen Lantbruksforskning. Den nuvarande webben är föråldrad och saknar önskad funktionalitet – något som Toxic ska råda bot på.

– Det är extra roligt att inleda partnerskap som träffar mitt i prick och det här är precis en sådan match. Vi har flera lyckade erfarenheter från tidigare projekt inom samma kundsegment och tycker därför att det är extra roligt att kunna fortsätta bidra med vår expertis inom webbutveckling och samtidigt vara med och stötta en hållbar utveckling av det svenska lantbruket, säger Johan Ottosson, Försäljningschef på Toxic.

Webben byggs i Umbraco med fokus på tillgänglighetsanpassning, UX-design och användarupplevelse anpassad efter kundens målgrupper.

– Vi är glada för vårt nya samarbete med Toxic och har stora förväntningar på den nya webbplatsen vi ska ta fram tillsammans med dem de närmaste månaderna. Det vi har sett att Toxic har levererat tidigare gör att vi ser fram emot en modern och smidig webbplats som våra målgrupper ska ha största möjliga användning av, säger Mathilda Hollertz, vd på Stiftelsen Lantbruksforskning.

Läs mer om Umbraco här.

Läs mer om tillgänglighetsanpassning här. 

 

Vill du komma i kontakt med oss?

Klicka här

Låt oss skapa magi tillsammans

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan.