Hoppa till innehållet
IMG 0244

Storm Commerce: E-handelslösningen för komplexa system och massiva affärsvolymer

Letar du efter ett verktyg som kan hantera din komplexa systemmiljö och stora produktkatalog? Då har du kommit rätt. Kolla in Storm Commerce och du kommer inte bli besviken.

Storm Commerce som plattform

Storm Commerce är en headless e-handelsplattform som möjliggör full integration med befintliga system som till exempel ERP, CRM, PIM samt logistik- och betallösningar. Plattformen är ett utmärkt val för dig som driver B2C e-handel men fungerar minst lika bra för dig som jobbar med B2B, tack vare flexibiliteten Storm besitter. Med Storm får du en plattform som hanterar data och avancerad affärslogik från underliggande system men som även ger dig möjlighet att addera helt ny affärslogik utefter din verksamhets behov. Du har även stöd för full omnikanal-strategi.

Hur särskiljer sig Storm från liknande plattformar?

Storm bygger på SaaS-arkitektur (Software as a Service), vilket ger plattformen flexibiliteten att skala ner och upp dynamiskt utan någon handpåläggning. Nya releaser sker live i Storms gemensamma miljö för alla kunder. Storm är även en headless PIM- & e-handelslösning vilket innebär att man kan koppla på valfritt CMS som frontend/UI-lager. Dessa faktorer är sällan lika flexibelt eller möjliga i en plattform som är baserad på PaaS­­-arkitektur (Platform as a service).

Vad är det bästa med Storm? 

  • Den stora flexibiliteten i att själv kunna välja valfritt CMS som frontend/storefront.
  • Enkelt, snyggt och intuitivt gränssnitt i adminverktygen.
  • SaaS-lösningen som innebär att kunder alltid har tillgång till den senaste versionen av plattformen genom löpande uppdateringar.
  • Skalbarheten som ger verksamheter möjlighet att börja litet men skala upp i liten eller stor omfattning utan att byta plattform.

Vem ska välja Storm?

Medelstora till stora företag som letar efter ett kraftfullt verktyg för att driva sin B2C- eller B2B e-handel och som värdesätter flexibilitet och användarvänlighet för admin. Har du komplexa systemmiljöer, stor produktkatalog, eller höga affärsvolymer är det än bättre då Storm Commerce möjliggör effektivisering och automatisering i dina affärsprocesser.

Tommy, TechLead för Storm Commerce tycker till:

- För utvecklare är Storm ett bra alternativ då de olika API-erna för export och import erbjuder stora möjligheter att hantera höga volymer av data med hög flexibilitet. Användare av Storm kommer uppskatta det grafiskt tilltalande admingränssnittet som både är enkelt att förstå och smidigt att använda. Avancerad funktionalitet för till exempel logistik och prislisthantering gör Storm till ett kraftfullt verktyg och till en framtidssäker investering för verksamheten att växa i.
Toxic Oscar Salomonsson 16

Oscar Salomonsson

Affärsområdesansvarig e-handel

031-376 24 82

Vill du veta mer om Storm Commerce eller få vägledning i dina e-handelsutmaningar?

Kontakta Oscar!