Hoppa till innehållet
Profsafe Hero Bakgrund

En skalbar e-handelslösning med centraliserad produktinformation på Litium 8

När du hanterar en stor mängd produktinformation är ett automatiserat och planerat PIM-system avgörande för en effektiv verksamhet och en positiv kundupplevelse. Det är precis vad Profsafe erbjuder sina kunder när den toppmoderna PIM- och e-handelslösningen som är byggd på Litium nu är lanserad.

Om du äger produkter som kräver en säker och organiserad förvaring är det högst troligt att du har stött på Profsafe som är en ledande leverantör av säkerhetsprodukter inom en rad olika produktkategorier, exempelvis brandskydd, dokumentförstörare, vapenskåp, stöldskydd och kontanthantering. Profsafe var i behov av att centralisera sin produktinformation och förhöja kundupplevelsen på sin e-handel för att skapa förutsättningar för ökad tillväxt. Något som vi inte var sena att hjälpa till med.

Den nya lösningen är byggd på Litium 8 och och är en användarvänlig e-handel för både B2B och B2C-kunder. Produktinformationen hanteras enkelt genom Litiums PIM-system och ger Profsafe och deras kunder möjlighet att se och hantera allt som rör deras produktkatalog och orderflöde. Arbetssättet har digitaliserats och automatiserats för att minska manuell handpåläggning och skapar ett sömlöst flöde för såväl kund som Profsafes medarbetare. Profsafe är nu rustade för att skala upp sin verksamhet och öka sin digitala försäljning.

Ta del av ett mer detaljerat referenscase här.

Läs mer om Litium här.

 

Vill du komma i kontakt med oss?

Klicka här

Låt oss skapa magi tillsammans

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan.