Litium: E-handelslösningen som är flexibel, användarvänlig och i teknisk framkant

Skrevs av  Oscar Salomonsson  den  02 november 2021

Vi är stolta över att vara Premium Solution Partner till Litium och pratar därför mer än gärna om vilka fördelar du hittar i plattformen. I nedan blogginlägg går vi igenom några av anledningarna till att vi håller Litium riktigt högt som e-handelslösning.

Beskriv Litium som plattform

Litium är en molnbaserad plattform med stor flexibilitet och användarvänlighet. I plattformen får du verktyg för att hantera och arbeta med marknadsföring, produkthantering och e-commerce. Du väljer själv vilka delar du önskar implementera i din lösning beroende på vilka specifika behov just din verksamhet har. Självklart har du möjlighet att skala upp eller ner vid behov. Om du har ett CMS-system som du är nöjd med kan du välja att koppla på e-commerce och PIM som headless för en komplett lösning.

Vad är det bästa med Litium?

För oss på Toxic är det en självklarhet att jobba med Litium då plattformen har många unika fördelar. Här nedan presenterar vi några av våra favoriter.

 

Vem ska välja Litium? 

Du som i din verksamhet säljer, eller vill sälja dina produkter online inom B2B eller B2C. Du värdesätter kvalité och funktionalitet och vill skapa bästa möjliga förutsättningar för att dina kunder ska hitta rätt produkter med minsta möjlig friktion. Du uppskattar att ha alla verktyg samlade som en helhet för att på så sätt få ut mesta möjliga av respektive del och verktyg.

Vill du veta mer om e-handelslösningar? Hör av dig till Oscar, vår e-handelsexpert! 

Bloggtips: 

Allt du behöver veta om uppdateringarna i Litium 8

Välj rätt plattform för din e-handelslösning