Hoppa till innehållet
IMG 3645

Vi startar året med att välkomna tre nya digitala stjärnor

Vi är glada över att kunna presentera tre nya digitala talanger till vårt team!

Vi välkomnar Jessica, Alice och Jan!

Att båda få avsluta förra året och inleda detta året med att anställa fler digitala talanger till oss gör oss väldigt glada. Jessica och Alice kommer utgå från Jönköpingskontoret och Jan från Anderstorp, men inledningsvis också från sina respektive hemmakontor. De stärker upp med sina olika kunskaper och erfarenheter inom webbutveckling, systemutveckling och affärsutveckling. PS. Jan dyker upp i bild så snart vi kan träffas på kontoren igen.

Jessica Holmberg, är 28-åringen som bytte Västra Götaland mot Småland och handsydda handskar mot skräddarsydda IT-lösningar. Hon älskar att lära känna nya människor och får energi av att bygga relationer. Jessica har tidigare jobbat som chef inom kundtjänst, som verksamhetskonsult och projektledare både inom sport- och IT-branschen och ser nu fram emot att fortsätta att utvecklas på Toxic som affärsutvecklare. När hon inte umgås med vänner så är hon gärna ute i naturen på en löprunda, cykeltur eller längdskidor när det är snö.

- Jag ser otroligt mycket fram emot att jobba med positiva och engagerade kollegor tillsammans i en modern och inspirerande organisation.

Alice Göthberg, en 24-årig Göteborgare som bott i Jönköping i snart 4 år. Pluggade Grafisk Design och Webbutveckling på Jönköping University, där hon blev blixtkär i allt som har med programmering att göra. Förutom ett brinnande kodintresse är Alice en riktig kamera- och fotonörd som har jobbat som sport- och eventfotograf. När hon inte skriver kod eller fotar fotbollsspelare lagar hon gärna mat, umgås med sin hund och spelar brädspel.

- Jag är otroligt taggad på allt vad webbutveckling på Toxic innebär. Det ska bli roligt att få jobba tillsammans med härliga och likasinnade människor i en såhär glad och öppen arbetsmiljö.

Jan Sankala, är ödmjuk 80-talist som sedan 16 års ålder har arbetat med någon form av Systemutveckling med några avstickare för att känna på om IT verkligen var rätt spår (Spoiler alert: det var det!). Under karriären har han arbetat som allt från webbutvecklare, fullstack och haft drift-ansvar. Jan är passionerad i Open-Source och har erfarenhet med operativsystem som Lunux, BSD, samt haft ett finger med i spelet i Windows* miljöer. Utöver det stora kod-intresset så finner han ro för själen med att svetsa, meka med diverse fordon samt att planera och strukturera bygg-projekt som innefattar hammare och spik. 

- Ser fram emot att vässa pennan ytterligare vad gäller .NET, och lära känna alla nya kollegor

Kontakta oss

Är du vår nästa digitala stjärna? Connecta med oss på vår jobbsite.
Eller är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Kika in våra tjänster