Hoppa till innehållet
Christian Neo2

Välkomna hem till oss Christian och Neo

Både Christian och Neo har precis börjat sin praktik hos oss på Toxic. Lär känna dem!

Vilka är ni?

Christian: Jag är 34 år och har tidigare arbetat som spelutvecklare och grafiker i tio år. Jag ville ha en förändring och studerar därför webbutveckling .NET på Campus i Värnamo och har nu min LIA på Toxic. På min fritid är det mycket illustrationer, programmering eller film som gäller.

Neo: Jag är 14 år och går just nu i årskurs åtta på Kunskapsskolan och har praktik hos er i en vecka. Jag är uppvuxen i Jönköping men bor nu strax utanför Vaggeryd. Jag har programmerat och utvecklat sedan jag var sju år, men det var inte så seriöst på den tiden.

Vad är ert första intryck av Toxic?

Christian: Första gången jag fick höra om Toxic tänkte jag ”det här är ett företag som alla vill ha sin praktik och arbeta på”. Mitt intryck var att det var mycket bra förmåner som erbjöds.

Neo: Alla verkar vara vänner och behandlar varandra med mycket respekt. Det känns som en väldigt bra arbetsplats med mycket gemenskap och att alla har kul på jobbet.

Vad ser ni fram emot att lära er?

Christian: Att förstå hur verksamheten fungerar. Allt från när man får in en idé till att teamen bildas och man arbetar tillsammans.

Neo: Jag vill verkligen lära mig något nytt och se hur det är att arbeta med utveckling på riktigt! Och få se hur det är i arbetslivet.

Kommer ni att söka hit igen till nästa praktik?

Christian: Det tror jag! Jag har haft en jättebra start och inte stött på några problem eller konstigheter hittills.

Neo: Absolut! Om jag fortfarande har intresset för programmering då.