Hoppa till innehållet
Multeral Kaffe 2400X1560 2

Toxic inleder samarbete med Multeral Group

Multeral satsar på B2B kundportal och e-handelslösning som ska underlätta köpresan och kundservicen för befintliga och nya kunder.

Multeral är en etablerad aktör inom försäljning och underhåll av professionell köksutrustning och kaffemaskiner, med flertalet premiumvarumärken i portföljen. Idag har man en traditionell kund- och köpresa som innebär många kontaktytor och manuella flöden. Multeral vill därför satsa på en B2B kundportal och e-handelslösning som ska underlätta köpresan och kundservicen för befintliga och nya kunder.

Varför blev det Toxic?

Efter en gedigen workshop har Toxic analyserat och identifierat Multerals utmaningar & behov, både affärsmässigt och tekniskt. När vi färdigställt kravspecifikationen insåg vi snabbt att valet på plattform för att bygga lösningen är Litium 8 med integration till deras affärssystem Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Multeral kände att Toxic och Litium var en bra match som både implementations- och produktbolag.

Vad innefattar projektet?

Toxic kommer att bygga en kundportal och e-handel för deras befintliga och nya kunder. Multerals kunder kommer sedan att kunna se tidigare beställningar, göra inköpslistor, lägga repeat orders och få tillgång till rik produktinformation.

Vi kommer även att implementera Litium PIM för att få struktur på produktsortimentet. Det innebär bland annat att koppla produkter med reservdelar, berika produktinformation och få till en sömlös integration med Microsoft Dynamics 365 Business Central. Utöver detta, kommer vi även jobba med att läsa ut kundinformation, affärslogik (prislistor/rabattavtal), lagersaldon och leveransinformation samt en bygga en omfattande orderintegration.

Läs mer om PIM här.

Besök Multerals befintliga webbplats här

Vill du komma i kontakt med oss?

Klicka här!

Toxic Oscar Salomonsson 16

Oscar Salomonsson

Affärsområdesansvarig e-handel

031-376 24 82

Vill du veta mer om e-handel och PIM?

Skicka ett meddelande här så hör vi av oss så snart vi kan.