Hoppa till innehållet
Johan O Retuscherad

Toxic fortsätter växa – rekryterar försäljningschef med 15 års erfarenhet inom e-handel

E-handelsbyrån Toxic har en stadigt uppåtgående tillväxtkurva och förstärker nu organisationen och ledningsgruppen med en försäljningschef för att kunna ta ännu större uppdrag och möta kundernas efterfrågan. Den nyrekryterade Johan Ottosson kommer med erfarenhet från Liseberg och uppdraget att driva Lisebergs e-handels och digitaliseringsresa och nu senast som försäljningschef på modejätten Nelly.com.

- Jag har jobbat på kundsidan under hela min karriär och har därför en förståelse för vad man som kund efterfrågar hos sin byrå. Med perspektiv från kundsidan tar jag med mig viktiga insikter till Toxic, som kommer att hjälpa våra kunder på deras digitaliseringsresa framåt, säger Johan Ottosson.

De senaste åren har vi sett en trend som visar att B2B-bolag börjar förstå vikten av att digitalisera sin affär. Något som förutspåtts länge men som efter pandemin blivit en nödvändighet för bolag som vill ligga i framkant. Med Johan Ottossons långa erfarenhet av att driva IT-infrastrukturprojekt och digitalisera komplexa kunderbjudanden tar Toxic sitt erbjudande till nästa nivå.

Toxic är en digital partner som erbjuder tjänster inom e-handel, webbutveckling och digital marknadsföring för att hjälpa företag att nå digital framgång. Företaget har över 25 års erfarenhet i branschen med huvudkontor i Jönköping.

Se vårt erbjudande.

Vill du ha hjälp med digitala lösningar?

Klicka här

Låt oss skapa magi tillsammans

Skicka ett meddelande så hör vi av oss