Hoppa till innehållet
Premium Partner

Toxic är Litium Premium Solution Partner!

Vi fortsätter vår rekordresa tillsammans med Litium. Sedan våra första Litium-projekt våren 2018 har vi blivit utsedda till Newcomers of the Year och nu tagit klivet och är Premium Solution Partner.

Idag är Toxic en av endast fem Premium Solution Partners i hela landet vilket vi är himla stolta över. Sedan starten med  Litium har vi hunnit lansera hela sex webbprojekt, mestadels E-handel B2B men även B2C. Under året har vi certifierat inte mindre än fem Business consultants och sex utvecklare, och fler kommer det bli!

Sami Grahn, partneransvarig för Toxic hos Litium säger:

"Att Toxic på så pass kort tid redan uppnått Litium Premium Partner-status är ett resultat av deras starka vilja, djupa förståelse för kundernas processer och utmaningar i kombination med hög leveransförmåga. De kriterier som flyttat upp Toxic till den högsta partnernivån är deras proaktiva säljarbete, ett stort antal utbildade och certifierade konsulter och högkvalitativa Litium-projekt under det senaste året. Vi på Litium ser fram emot ett långt samarbete tillsammans. Den här resan har bara börjat.” säger Sami Grahn, partneransvarig för Toxic hos Litium.

Magnus Bolling, produktansvarig för Litium på Toxic säger:

"Vi är oerhört stolta och glada över att på rekordtid uppnått den högsta partnernivån hos Litium! Att vara Premium Partner ger oss ett fint betyg på att vi har det engagemang och den kunskap som krävs för att leda och driva våra kunder genom hela processen. Allt från best practice workshop till uppsättning och förvaltning av e-handel baserat på Litium. 

Vi kan se och matcha våra kunders behov och mål mot olika funktioner och produkter inom plattformen. Med trygghet tar vi fram bästa tänkbara strategi och paketering gällande standardfunktioner och tekniska anpassningar för att våra kunder ska lyckas på ett effektivt och lönsamt sätt." 

Vi ser fram emot att se var detta spännande samarbete kommer ta oss och vi stämmer in i Sami's ord - den här resan har bara börjat!

 

Har du några frågor kring Litium och om det eventuellt skulle passa din e-handel? Kontakta Oscar Meivert på oscar.m@toxic.se så hjälper vi dig vidare.