Hoppa till innehållet
IMG 3645

Nilörngruppen i samarbete med Toxic

För att underlätta för Nilörns användare skapar Toxic både ny design och hjälper till med att separera back- och front-end, med hjälp av en separat klient baserad på React som i sin tur pratar med Nilörns API.

Från Razorpages till React Application

Nilörngruppen har idag en komplex plattform som med tiden blivit allt mindre flexibel och hänger inte längre med i organisationens och omvärldens utveckling, i form av vad användaren förväntar sig av ett websystem. Den befintliga plattformen är ett system som låter Nilörns kunder göra beställningar och skapa sina egna artikelvarianter.

Vi på Toxic bygger en ny React-applikation medan Nilörn skapar ett API som bygger på befintlig businesslogik. I ett tätt samarbete jobbar vi på att bevara logik och samtidigt anpassa API:et efter den nya React-applikationen. Detta för att förbättra användarupplevelsen genom att den blir mer responsiv och interaktiv

React är ett JavaScript-bibliotek för att bygga webbapplikationer. React introducerade begreppet "komponentbaserad utveckling" som innebär att man bygger webbapplikationer genom att kombinera mindre delar av kod, kallat komponenter, som återanvändningsbara byggstenar. Detta gör det enklare att strukturera och underhålla stora webbapplikationer, och gör det lätt att implementera förändringar. Genom React gör vi det möjligt att dynamiskt uppdatera delar av en webbsida.

Vill du också byta system till React? Kontakta våra affärsutvecklare!

 

Om Nilörngruppen AB

Nilörngruppen AB är ett svenskt börsnoterat företag som specialiserar sig på etikettproduktion och har huvudkontor i Borås. De arbetar med att utveckla, designa, tillverka och leverera etikettlösningar över hela världen. Förutom huvudkontoret i Borås har Nilörngruppen expanderat till 22 andra länder runt om i världen.

Vill du veta mer om vårt erbjudande inom skräddarsydda IT-system? Klicka här för att läsa mer.

Behöver ni en skräddarsydd lösning?

Vi hjälper er

Låt oss skapa magi tillsammans

Skicka ett meddelande så hör vi av oss