Hoppa till innehållet
Toxic Whiteparty Kroatien79

Maja svarar på frågor efter 15 veckor praktik på Toxic

Maja Lundgren som studerar till digital affärsutvecklare har precis gjort 15 veckor praktik hos oss på Toxic. Maja delar med sig av vad hon lärt sig.

Lite kort om Maja Lundgren:

En pratglad och social 23-årig student som bor i Hestra tillsammans med sin dotter, sambo och hund. Just nu studerar Maja digital affärsutveckling och har precis gjort 15 veckor praktik hos oss på Toxic. På sin fritid umgås Maja gärna med sin familj, spelar padel eller dricker lite bubbel med sina vänner.

Hej Maja, varför blev det praktik på Toxic?

- En kompis som hade sin praktik hos er rekommenderade mig att söka hos er. Fick känslan av att det är ett bra ställa att arbeta på, att alla är olika men välkomna.

Efter 15 veckor, vad har du lärt dig av din praktik hos oss?

- Den absolut största lärdomen jag tar med mig är hur det är att arbeta som konsult på Toxic. Jag har fått massvis med kunskap om digitala analyser, kampanjarbete och contentarbete. Har också självklart uppdaterat mina kunskaper inom affärsutveckling, foto och film.

Du kom hit och visste inte riktigt vad du ville göra i arbetslivet. Hur känner du idag efter 15 veckor hos oss?

- Efter 15 veckor på Toxic känner jag mig rikare på många sätt. Nya vänskaper och mer arbetserfarenhet. Jag känner att jag har en bra grund att stå på när jag ska ge mig ut i arbetslivet på riktigt.

Om du fick vara ett djur för en dag, vilket djur hade du varit då?

- En havssköldpadda. Tänk att få tillbringa hela dagarna på en strand på typ Hawaii och bara sola. Det vore dröm.

Dela med dig av ditt bästa minne från Toxic!

- Mitt absolut bästa minne från Toxic var när vi åkte på kickoff till Zadar. Att få tre dagar och hänga med alla kollegor och ha det riktigt gött.

Vad gör du nu efter Toxic?

- Nu bär det av mot en ny praktikplats hos en ganska nystartad e-handel där jag ska få se en annan sida av branschen under min sista praktiktid.

Vi på Toxic önskar dig ett stort lycka till i framtiden och att våra vägar korsas igen i framtiden!