Hoppa till innehållet
Kwbruun Hero

K.W. Bruun Automotive väljer Umbraco-byrån Toxic till ny webbleverantör

Toxic har fått i uppdrag att bygga över 100 återförsäljarsidor för Opel-försäljare i Sverige, med fokus på användarvänlighet och en hanterbar struktur.

K.W. Bruun Automotive är importör och generalagent i Sverige för Peugeot, Citroën, Opel och DS Automobiles. I Sverige har Peugeot, Citroën och Opel ett brett nätverk av självständiga återförsäljare och verkstäder som servar alla person- och transportbilar som rullar på de svenska vägarna. Nu får den digitala byrån Toxic i uppdrag att bygga återförsäljarsidor åt alla Opel-försäljare i Sverige. Det rör sig om ett 100-tal sidor och samtliga byggs i Umbraco 10. Fokus i utvecklingen ligger på användarvänlighet och struktur som kan hanteras av en mängd olika redaktörer.

- Bland mängder av leverantörer fastnade vi för Toxic snabba och professionella sätt att ta sig an vår utmaning. Vi ser fram emot vårt samarbete med Toxic och vårt gemensamma arbete för att förbättra våra återförsäljares sidor och skapa bästa möjliga upplevelse för våra besökare, säger Karolin Martinsson, Digital Project Manager på K.W. Bruun Automotive.

Läs mer om Umbraco här. 

Vill du komma i kontakt med oss?

Klicka här

Låt oss skapa magi tillsammans

Skicka ett meddelande så hör vi av oss