Hoppa till innehållet
Codeq Hr Strateg Stella Webben

Codeq och HR-strateg blir Stella

Ett + Ett = 1, fel enligt många men helt rätt när Codeq och HR-strateg skulle slås samman. Sammanslagningen innebär ett fräscht och nytt bolag – Stella.

I december 2021 fick vi äran att ta oss an ett spännande uppdrag när Codeq och HR-Strateg skulle bli ett. Arbetet innebar ett helhetsgrepp för det nya varumärket i form av ny logotyp, grafisk identitet, copy, bildmaterial och en helt ny webbplats byggd på Umbraco 9.

”Lösningen för vår del var att få en ny grafisk profil och en väl fungerande hemsida som speglar det som vi vill förmedla, samtidigt som den är lätt att navigera och administrera. Det tycker jag att vi/ni har lyckats med” säger Mia Boozer, Marknadsansvarig på Stella.

Den nya webben har med hjälp av ett skräddarsytt API integrerats mot rekryteringssystemet Workbuster med en skräddarsydd design för jobb- och annonssidorna.

”Jag tycker att vi har haft bra dialoger med en rak och tydlig kommunikation. Ni har funnits där som bollplank, varit väldigt lyhörda för våra tankar, önskemål och kommit med rekommendationer men inga tvång och måsten. Ett ödmjukt tillvägagångssätt. Jag upplever att alla inblandade har varit trevliga, positiva och lätta att samarbeta med" säger Mia Boozer, Marknadsansvarig på Stella.

Om Stella

Stella är resultatet av en fusion mellan Codeq & HR-strateg. Precis som när en stjärna föds får Stella sin energi och livskraft ur fusionen och medarbetarna. Med erfarenheten, bakgrunden och nätverket inom rekrytering och ledarskapsutbildning kommer Stella att fokusera på dessa områden. Medarbetarna på Stella drivs av passionen att hitta rätt person till rätt plats och att se personer och grupper utvecklas.

 

Spana in Stella här. 

Vill du komma i kontakt med oss?

Klicka här!

Toxic Mattias Kristensson 1

Mattias Lyck

Affärsutvecklare

036-860 22 58

Dags för en ny webb?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan.