Hoppa till innehållet
IMG 3766

Kunskapsbank

Här samlar vi nyheter, blogginlägg, guider och pressmeddelande med det senaste från Toxic och den digitala världen.

Filtrera på nyheter

IMG 0084

Blogg

Boosta din e-handelsförsäljning med digital marknadsföring

Upptäck de bästa metoderna för att boosta din e-handelsförsäljning med digital marknadsföring! Från sökmotorannonsering till målgruppsanpassade SoMe-annonser och retargeting-kampanjer. Här får du tipsen du behöver för att locka rätt kunder och öka din konvertering.

Toxic Bildbank 240418 50

Blogg

Umbraco vs Sitevision – välj rätt plattform för ditt intranät

Många organisationer ställs inför den avgörande utmaningen att välja rätt plattform till sitt intranät. I en värld full av alternativ är det en komplex uppgift att hitta den perfekta lösningen som passar ditt företags unika behov och budget. I detta blogginlägget utforskar vi två alternativ - Umbraco och Sitevision.

Toxic Bildbank 240418 3

Blogg

Därför behöver du tillgänglighetsanpassa din webb

Från sänkta trottoarkanter till digital tillgänglighet – häng med i den nya tillgänglighetsvågen (och lagen) som hjälper er anpassa digitala tjänster så att alla kan ta del av informationen. Vi har genom tiderna sett hur små förändringar skapar stora möjligheter. Från att sänka trottoarkanterna för att underlätta för personer med nedsatt mobilitet, till att nu fokusera på tillgänglighet online – så att alla inkluderas.

Marcus Herobild

Nyhet

7 snabba med Marcus, SEO-specialist på Toxic

Möt Marcus, en självlärd SEO-specialist som sedan barnsben haft en passion för webbutveckling och SEO. Med en unik talang för att få hemsidor att ranka högt på Google är han den ultimata resursen för att lyfta din online-närvaro till nya höjder. När han inte sitter framför datorn och optimerar webbsidor tillbringar han sin tid med vikterna på gymmet.

Toxic GBG Bildbank 240424 LOW 52

Blogg

Vem behöver ett PIM–system?

Utforska varför ett PIM-system är kritiskt för e-handelsföretag och andra företag som eftersträvar effektivitet, tillförlitlighet och kundnöjdhet. Genom att centralisera produktdata och påskynda time-to-market möjliggör det en förbättrad kundupplevelse och ökad lojalitet. Läs vidare för att förstå varför just ditt företag behöver ett PIM.

Toxic GBG Bildbank 240424 LOW 26

Guide

Din guide till ett lyckat e-handelsprojekt

E-handel, webbshop, hemsida – kärt barn har många namn. Men vad innebär det egentligen att bygga en ny e-handelssajt och vad behöver ni tänka på innan ett e-handelsprojekt drar i gång? Det reder vi ut här; i den stora förberedelseguiden för e-handelsprojekt.

Henric Herobild

Nyhet

7 Snabba med Henric, Webbutvecklare

Med en bakgrund i klädbranschen och ett stort intresse för design och musik, har Henric hittat sitt kall inom webbutveckling. Nyligen köpte han hus och flyttade hem till Bankeryd där han lever 60-talshusdrömmen med sin sambo. Möt Henric i denna intervju där han delar med sig av sina insikter om hur han följde sin passion och bytte karriär.

Umbracoawards2024 3

Nyhet

Toxic är nominerade i Umbraco Awards för tredje året i rad!

Nu är det officiellt, Toxic har återigen blivit nominerade till Umbraco Awards 2024 i kategorin “Best Cloud Solution”. I år med webblösningen för K.W. Bruun, som är generalagent för Opel i Sverige. Den prestigefyllda tävlingen avgörs den 14 juni på Umbraco-konferensen Codegarden i Odense, Danmark.

Daniel Herobild 1

Nyhet

7 Snabba med Daniel, Tech Lead & Webbutvecklare

Daniel har stenkoll på allt som gäller Umbraco och är en nyckelspelare i webbteamen på Toxic. Utöver att vara en vass webbutvecklare är han även en hängiven sportentusiast med intresse för allt från baseboll till fotboll. Möt Daniel, en av Toxics främsta Umbraco-experter.

IMG 3755

Blogg

Smart budgetering för effektiv marknadsföring – så här ska du tänka

För att kunna sätta en bra budget för din marknadsföring krävs en genomtänkt strategi. I detta blogginlägg delar vi med oss av fyra steg som hjälper dig att förstå vart du ska lägga dina pengar för att få ut mesta möjliga av din marknadsföring. Häng med!

Toxic Bildbank 240418 10

Blogg

Vad är skillnaden mellan headless- och monolitiska e-handelsplattformar?

Headless plattformar och monolitiska plattformar representerar två olika tillvägagångssätt inom e-handel och de skiljer sig avsevärt åt när det gäller arkitektur och funktionalitet. Nedan följer en utförlig text som belyser skillnaderna mellan dessa två typer av plattformar inom e-handel.

Toxic Bildbank 240418 36

Blogg

Leadsgenerering via Social Ads: En steg för steg- guide

Genom att utnyttja kraften i sociala medier-annonsering kan du inte bara bygga upp en stabil kundbas utan också maximera försäljningspotentialen. Denna guide är din nyckel till att bemästra konsten att använda sociala annonser på ett effektivt sätt, fylld med insikter och tekniker för att locka, engagera och konvertera din målgrupp till lojala kunder.

Simon Herobild

Nyhet

7 snabba med Simon, webbutvecklare

Möt Simon, jönköpingsbon som blev dalmas, som blev jönköpingsbo, som blev dalmas, som blev jönköpingsbo…igen. Simon har en förkärlek till snowboarding, sport och framför allt hockey och Leksand. Sist – men inte oviktigast är att han är en fena på webbutveckling och en högt uppskattad kollega bland både kunder och medarbetare.

6 (1)

Nyhet

Nytt samarbete med Belos

Toxic inleder nytt samarbete med att utveckla en helt ny digital plattform för Industri Belos AB. Projektet inkluderar implementering av PIM & ny webb på Litium Cloud, samt integration av Pyramid ERP och RSK-databasen.

Toxic Etapp 2 Jkpg 1200X628

Blogg

Så här minskar du din webbplats miljöpåverkan

Utforska fem enkla sätt att göra din webbplats snabbare och mer miljövänlig. Från att optimera typsnitt till att välja gröna webbhotell, dessa åtgärder förbättrar både användarupplevelsen och miljöhänsynen.

Ljushårig kvinna sitter i en soffa och läser en bok

Nyhet

7 snabba med Petra, Operations Coordinator

Möt Petra, vår mångsidiga Operations Coordinator på Toxic. Med en kärlek till träning, släktforskning och stunder i stallet, skapar hon struktur och lugn i en hektisk vardag. Med en naturlig fallenhet för ordning och precision, spelar hennes personliga egenskaper en avgörande roll i hennes arbete.

Emelie N 1

Nyhet

7 snabba med Emelie, Webbutvecklare

Hon är mamma, husbilsägare – och husbilsälskare som på fritiden älskar att måla och utforska konsten av yoga och meditation. Hon uppskattar jobbet som webbutvecklare för dess möjlighet till kreativitet. Möt Emelie, webbutvecklare på Toxic – och en av kontorets varmaste medarbetare.

IMG 3668

Blogg

Förbättra din hemsida med dessa fem steg

I en värld där första intrycket allt oftare sker online, är din webbplats inte bara en informationskälla, utan din främsta mötesplats med potentiella kunder. I det här blogginlägget delger vi fem viktiga steg för att skapa en hemsida som omvandlar besökare till lojala kunder.

Bildbank 44

Blogg

Så lyckas du med din B2B-annonsering på sociala medier

B2B-annonsering i sociala medier är ett vasst redskap för att generera leads och nya affärer. Genom att följa denna guide kan du skapa kampanjer som effektivt engagerar och omvandlar professionella målgrupper till konkreta affärsmöjligheter.

Iphone Mockup

Nyhet

Toxic förstärker Svegros närvaro online med innovativ Umbraco-lösning

Toxic har omvandlat Svegros webbnärvaro till en digital oas av inspiration och innovation. Utforska resultatet av vår kreativitet och tekniska expertis på webbplatsen där varje klick sår frön för en grönare framtid.

Sandra 2

Nyhet

7 snabba med Sandra, webbutvecklare och teamlead

När Sandra själv får välja väljer hon umgänge med familjen och dans. I sin yrkeskarriär tillskriver hon sig över 15 års erfarenhet av Litium och ett stort intresse för matte och logik. Möt Sandra, webbutvecklare och teamlead på Toxic.

Lär Känna Mattias Hero 1

Nyhet

6 snabba med Mattias, affärsutvecklare

Mattias är tvårbarnspappan som gärna fyller livet med sport i alla dess former – och allra helst Elfsborg. Passande nog gillar han även att ha många bollar i luften, vilket han behärskar med bravur i sin roll som affärsutvecklare på Toxic.

BLS Mickes Bildelar 220512 0271

Nyhet

Lättnavigerad och skalbar – här är BLS nya webbplats i Umbraco CMS.

Toxic har levererat en flexibel, skalbar och lättunderhållen webblösning i Umbraco CMS, som ger BLS rätt förutsättningar att växa med sin lösning och förstärka sin digitala närvaro.

Toxic Litium Workshop 9

Blogg

Så här har vi nyttjat kraften i Litium 8 i Varsego’s nya e-handel

I det här blogginlägget får du veta hur Varsego’s nya e-handellösning, med hjälp av den senaste tekniken i Litium 8, levererar förstklassig kundservice och en användarupplevelse utöver det vanliga, i alla led.

Du har tittat på 24 av 210 artiklar