Hoppa till innehållet
IMG 0079

Behöver ditt företag hjälp med sociala medier?

Vi har bred kompetens inom området sociala medier och vi hjälper till med allt från analys, till strategi till annonsering och utvärdering.

IMG 0157

Sociala medier för företag

Sociala medier för företag är idag en stor utmaning för många men det är också i sociala medier vi hittar några många affärsmöjligheter. Vi erbjuder hjälp med sociala medier för att skapa kundnytta i era sociala kanaler och se till att ni är relevanta för er målgrupp. Vi hjälper er att hänga med i svängarna och täcker upp när ni inte hinner med – så att ni kan lägga ert fokus på det ni är experter på. Med Toxic får du en långsiktig partner som hjälper till med annonsering, strategi, kampanjplanering och utvärdering.

Kvinna står vid en whiteboard tavla och ler

Utbildning i sociala medier

Behöver ni vässa era kunskaper inom sociala medier erbjuder vi en skräddarsydd utbildning efter era behov. Idag är sociala medier en naturlig del av nästan allas vardag och med den vetskapen är det viktigare än någonsin att som företag ha en relevant och stark närvaro på sociala medier. Det finns en stor potential när du använder olika plattformar som marknadsföringskanaler för att sprida ert varumärke och nå ut till potentiella kunder. Vi hjälper er att komma igång och att hitta en strategi som fungerar för er verksamhet.

Analys och utvärdering

Uppföljning och utvärdering är en av de viktigaste sakerna när du arbetare med digital marknadsföring och sociala medier. Många gånger prioriteras det ner, vilket inte ger dig rätt förutsättningar att fortsätta utveckla ert arbete med digital marknadsföring. Vi hjälper er att sätta tydliga mål och ge er insikter i vad ni behöver mäta för att få fram den data ni behöver.

När målen är satta och analysen är gjort har vi svaret på hur era sociala medier kan optimeras. Därifrån kan vi anpassa er marknadsföring i och se till att ni når de mål ni önskar. Vill ni ha en rapport månatligen, kvartalsvis eller efter en slutförd kampanj väljer ni själva. Vi rekommenderar en uppsättning baserat på de KPI:er ni har bestämt ska mätas och förser er med den information ni behöver för att utvecklas och öka lönsamheten.  

Vi hjälper dig och ditt företag med sociala medier

Välj och vraka bland våra tjänster inom sociala medier.

Thumb Up@3X

Utbildning i sociala medier

Känner du och dina kollegor er vilsna i alla begrepp, kanaler och funktioner som tycks förändras varje dag? Vi genomför skräddarsydda utbildningar utifrån era behov och er kunskapsnivå.

Läs mer

Strategi Sociala Medoer

Strategi för sociala medier

Vi hjälper dig att ta fram en strategi för era sociala medier som hjälper er att nå era verksamhetsmål. Med en tydlig strategi stärker ni er digitala närvaro och skapar affärsnytta.

Läs mer

Annonsering Sociala Medier

Annonsering i sociala medier

Vi hjälper er att annonsera i era sociala medier så att ni når rätt målgrupp, i rätt kanal och i rätt tid. Vi sköter allt det tekniska och ser till att annonsen optimeras på bästa sätt så att ni når era målsättningar.

Läs mer

Dardan Selmani Redigerad 1

Dardan Selmani

Affärsutvecklare, Growth Marketing-specialist

033–784 67 74

Låt oss skapa magi tillsammans!