E-handel på Storm Commerce

Vi bygger din e-handel på Umbraco och Storm Commerce med fokus på digitala kundupplevelser.

Snabb implementation och en stark kundupplevelse

När det är dags för oss bygga din e-handel i Storm Commerce kombinerar vi den med Umbraco CMS – två plattformar som kompletterar varandra på ett förträffligt sätt. Genom en snabb implementation skapar vi en effektiv e-handel och modern användarupplevelse som gör att du istället kan lägga din tid på att överträffa kundernas förväntningar med ett tydligt fokus på kundupplevelsen. Det är ju faktiskt kundens upplevelse som i slutändan styr dina resultat och påverkar ditt varumärke.

Enkel integration och automatisering

Med Umbraco och Storm Commerce får du en e-handelsplattform som möjliggör digital handel och lätt kan integreras med befintliga system. I Storm Commerce finns det många konfigurerbara funktioner som fokuserar på produktinformation och automatisering i ett lättarbetat gränssnitt.

Ökad kontroll och maximal kundupplevelse

Storm Commerce ger dig bättre prestanda, smartare arbetsflöden och ökad lönsamhet. Det är en anpassningsbar och flexibel e-handelsplattform som gör det möjligt för ditt företag att börja i mindre skala och växa efter hand, oavsett om du vill utöka ditt sortiment, lägga till fler varumärken eller expandera till fler länder. Det är alltså inga problem att applicera Storm Commerce i komplexa systemmiljöer med stora sortiment och höga affärsvolymer, tvärtom. Genom automatiserade affärsprocesser får du ökad kontroll och produktivitet. Storm Commerce och Umbraco skapar en maximal kundupplevelse och kan snabbt möta dina nya behov.

Storm e-handelsplattform

  • Automatiserar affärsprocesser för ökad kontroll, produktivitet och prestanda
  • Minimerar manuellt arbete
  • Bidrar till administrativa besparingar och ökad lönsamhet
  • Tydligt fokus på kundupplevelse
  • Lättnavigerad och modern användarupplevelse

Integration mot affärssystem

Vi kan leverera en behovsanpassad e-handelslösning med integration mot befintligt CRM- eller affärssystem. Exempelvis Monitor, Visma och Pyramid eller andra IT-system som effektiviserar arbetsprocessen. Idag är e-handel mycket mer än bara en webbshop. Ofta behöver flera olika system interagera med varandra, vilket ställer högre krav på flöden som är optimerade för digitala affärer. Det hjälper vi dig med. Om du redan bedriver e-handel men vill migrera till en skräddarsydd lösning kan vi hjälpa dig med den processen också. 

Fullt stöd från oss

Naturligtvis ingår support via telefon och e-post i tjänsten. Du får kontinuerligt uppdateringar som görs tillgängliga med nya och förbättrade funktioner. Vill du förbättra din försäljning efter lansering erbjuder vi sökmotoroptimering och annonsering med Google Ads.

Till våra kundcase