Hoppa till innehållet
Bildbank 14

Vi välkomnar 1,2,3 – nej vänta, 9 stycken nya stjärnor till Toxic.

När efterfrågan ökar vill vi givetvis göra allt vi kan för att motsvara förväntningarna. Därför har vi sedan sommaren anställt inte mindre än nio nya stjärnskott som ni får möta här nedan.

Välkommen Albin, Andreas, Lucas, Rebecka, Elin, Mirjam, Hanna, Emelie och Jonathan! 

Albin Lagerquist

Med nyfiken uppsyn och en hunger för att få sätta i gång ”på riktigt” klev Gränna-killen innanför Toxics dörrar och tog oss med storm. När han inte knackar kod spelar han gärna brädspel, plöjer serier, reser eller åker snowboard. Han ser fram emot att fördjupa sina kunskaper inom webbutveckling och få lära sig av övriga kompetenta kollegor. Efter meditation och en stadig frukost börjar Albin dagen med ett leende på läpparna.

- När jag erbjöds en provanställning på Toxic var jag inte sen att tacka nej. Den sköna stämning som genomsyrar Toxic båda via sociala medier och events fastnade jag extra mycket för – och givetvis väger det tungt att det finns många duktiga utvecklare i huset, som jag kan ta rygg på.

Andreas Samuelsson

Andreas är skidfantasten som lämnat alptopparna bakom sig och slagit sig till ro i Jönköping och utbildat sig till webbutvecklare på Jönköping University. Att få utvecklas och jobba tillsammans med likasinnade är något han ser fram emot mycket. Citatet ”Titta framåt, inte bakåt, för då trillar du” är en given inställning för att fortsätta utvecklas.

- Variationen av supporthjältar, tech-nördar och cykelgalningar var något som lockade mig lite extra att bli en del av Toxic-gänget. Jag är taggad på att omsätta teori till praktik och lära mig av mina andra kollegor.

Lucas Ahlgren

Lucas är webbutvecklaren från Skillingaryd som tog en fem års avstickare till Stockholm för att utbilda sig till Civilingenjör i Medieteknik på KTH. Nu är han tillbaka i Småland för att stärka upp Toxic med sina kunskaper och sin analytiska förmåga, vilket vi jublar över. När Lucas får välja, väljer han resor, foto, sport, aktier och Bajen. Med en hunger för att få lära sig nya saker och citatet: ”Det har jag aldrig provat, så det klarar jag säkert” är vi övertygade om att Lucas och Toxic är en perfect match. 

Rebecka Andersson

Med ett brinnande intresse att skapa affärsnytta, i kombination med sin utbildning till Dataekonom, och erfarenhet som IT-konsult inom identitet- och behörighetsstyrning, besitter Rebecka en excellent kombo för att ta sig an rollen som projektledare på Toxic. Med sin nyfikenhet, positiva inställning och målmedvetenhet gör hon sitt alldeles yttersta för att såväl teammedlemmar som kunder är nöjda. När Rebecka inte är på jobbet resor hon gärna, lagar mat, läser böcker och umgås med vänner och familj.

- Jag har sedan väldigt länge vetat att jag vill jobba med verksamhetsnära IT, så rollen som projektledare har alltid varit den stora drömmen. När jag väl fick chansen att ta drömjobbet hos Toxic, ett företag som har en fantastisk företagskultur, befinner sig i en spännande tillväxtfas och är lite av en uppstickare inom branschen – så var det definitivt en ”no brainer".  

Elin Järdemar

Elin är en omtänksam, ambitiös och glad tjej från Borås som har ett stort intresse för ekonomi och systemutveckling. På fritiden hittar ni henne med stor sannolikhet tränandes Crossfit, framför en bra serie, i skidbacken (på snowboard) eller med sin hund Nelly. Hon är riktigt taggad på att få lära sig nya saker och utvecklas i stort och smått i rollen som systemutvecklare på Toxic. Varmt välkommen, Elin!

- Jag valde Toxic för att jag tror att jag kommer att trivas här och kunna utvecklas både som person och i min yrkesroll.

Mirjam Lewin

Mirjam härstammar från de värmländska skogarna men flyttade till Jönköping för att plugga och blev därefter kvar. Numera kallar hon sig för en Jkpg-patriot och vurmar starkt för att Jönköping är Sveriges bästa stad. I sin roll som Brand Manager arbetar hon för att stärka Toxics varumärke (helt enkelt försöka få alla utanför Toxics väggar att förstå vilka stjärnor som gömmer sig innanför och vilka fenomenala lösningar de bygger åt våra kunder). Utanför arbetet umgås Mirjam gärna med mannen Jonathan och ettåringen Folke och vänner. Elfsborg, snowboard och utflykter utomhus är andra saker hon gärna ägnar sig åt.

- Jag ser verkligen fram emot att få vara en del av Toxic och den fantastiska kultur som råder här. Jag är redan nu mäkta imponerad över den kompetens som finns i huset – och hur generösa alla är att dela med sig av sina specialiteter. Det är en ynnest att få marknadsföra och förädla Toxics varumärke på daglig basis. 

Hanna Magnusson

Vår nyanställda Skillingaryds-kollega, Hanna har ett långt förflutet som projektledare inom tillverkande industri och nu senast har hon jobbat som konsult på ett IT-bolag där hon fortsatt att leda projekt. Med sin erfarenhet kommer hon in för att stötta, coacha och utveckla våra projektledare att ta nästa steg. På fritiden ägnar sig Hanna gärna åt MTB, laga mat och du finner henne ofta vid hockeyrinken i form av peppande morsa. Hon sägs var grym på musikquiz och lyssnar i smyg på Sabaton.

- Från första mötet har jag en väldigt go magkänsla. Jag tror på den och jag tror att det kommer bli grymt bra det här. Pusselbitarna föll på plats, helt enkelt.

Emelie Kristoffersson

Uppväxt i Anderstorp, tog sig en avstickare till Göteborg i några år innan hon nu är tillbaka i Anderstorp med sina två barn och sambo. Att skapa värdefulla möten människor emellan är anledningen till att hon trivs så bra i rollen som affärsutvecklare – och också en av anledningarna till att vi är så glada att Emelie stärker upp försäljningsteamet på Toxic. Hon fokuserar på GGVV-regionen, där hon som sagt har sina rötter. Träning, resor och inredning ägnar hon gärna sin fritid åt.

- Toxic är ett bolag med sunda värderingar och en välmående kultur. Jag ser fram emot hjälpa kunder med deras digitaliseringsresa.

Jonathan Tellbe

Jonathan är Borås-killen som under åtta år arbetat som gymnasielärare inom historia och samhällskunskap. Vid sidan av heltidsjobbet har han utvecklat system och frilansat som webbutvecklare. Nu väljer han att ställa lärarskorna på hyllan och ansluta sig till oss på Toxic, vilket vi är väldigt glada för. Jonathan beskriver sig själv som vetgirig, ambitiös och ansvarstagande. Han strävar ständigt efter att utvecklas som person genom att våga anta nya utmaningar. Utanför jobbet ägnar han sig gärna åt träning, programmering, politik, läsning, datorspel och fotboll.

- Jag fick från första kontakten känslan av att Toxic är en plats där glädje, kompetens och gemenskap värderas högt och där man pushar varandra att utvecklas, som individ och team med det gemensamma målet att leverera värde till kunderna. Det lirar med mina värderingar och vad jag vill och därför väljer jag att ansluta mig till Toxic.

Är du vår nästa digitala stjärna? Connecta med oss på vår jobbsajt.
Eller är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Kolla in våra tjänster.