Hoppa till innehållet
IMG 3766

Kunskapsbank

Här samlar vi nyheter, blogginlägg, guider och pressmeddelande med det senaste från Toxic och den digitala världen.

Filtrera på nyheter

Marcus Herobild

Nyhet

7 snabba med Marcus, SEO-specialist på Toxic

Möt Marcus, en självlärd SEO-specialist som sedan barnsben haft en passion för webbutveckling och SEO. Med en unik talang för att få hemsidor att ranka högt på Google är han den ultimata resursen för att lyfta din online-närvaro till nya höjder. När han inte sitter framför datorn och optimerar webbsidor tillbringar han sin tid med vikterna på gymmet.

Henric Herobild

Nyhet

7 Snabba med Henric, Webbutvecklare

Med en bakgrund i klädbranschen och ett stort intresse för design och musik, har Henric hittat sitt kall inom webbutveckling. Nyligen köpte han hus och flyttade hem till Bankeryd där han lever 60-talshusdrömmen med sin sambo. Möt Henric i denna intervju där han delar med sig av sina insikter om hur han följde sin passion och bytte karriär.

Umbracoawards2024 3

Nyhet

Toxic är nominerade i Umbraco Awards för tredje året i rad!

Nu är det officiellt, Toxic har återigen blivit nominerade till Umbraco Awards 2024 i kategorin “Best Cloud Solution”. I år med webblösningen för K.W. Bruun, som är generalagent för Opel i Sverige. Den prestigefyllda tävlingen avgörs den 14 juni på Umbraco-konferensen Codegarden i Odense, Danmark.

Daniel Herobild 1

Nyhet

7 Snabba med Daniel, Tech Lead & Webbutvecklare

Daniel har stenkoll på allt som gäller Umbraco och är en nyckelspelare i webbteamen på Toxic. Utöver att vara en vass webbutvecklare är han även en hängiven sportentusiast med intresse för allt från baseboll till fotboll. Möt Daniel, en av Toxics främsta Umbraco-experter.

Simon Herobild

Nyhet

7 snabba med Simon, webbutvecklare

Möt Simon, jönköpingsbon som blev dalmas, som blev jönköpingsbo, som blev dalmas, som blev jönköpingsbo…igen. Simon har en förkärlek till snowboarding, sport och framför allt hockey och Leksand. Sist – men inte oviktigast är att han är en fena på webbutveckling och en högt uppskattad kollega bland både kunder och medarbetare.

6 (1)

Nyhet

Nytt samarbete med Belos

Toxic inleder nytt samarbete med att utveckla en helt ny digital plattform för Industri Belos AB. Projektet inkluderar implementering av PIM & ny webb på Litium Cloud, samt integration av Pyramid ERP och RSK-databasen.

Ljushårig kvinna sitter i en soffa och läser en bok

Nyhet

7 snabba med Petra, Operations Coordinator

Möt Petra, vår mångsidiga Operations Coordinator på Toxic. Med en kärlek till träning, släktforskning och stunder i stallet, skapar hon struktur och lugn i en hektisk vardag. Med en naturlig fallenhet för ordning och precision, spelar hennes personliga egenskaper en avgörande roll i hennes arbete.

Emelie N 1

Nyhet

7 snabba med Emelie, Webbutvecklare

Hon är mamma, husbilsägare – och husbilsälskare som på fritiden älskar att måla och utforska konsten av yoga och meditation. Hon uppskattar jobbet som webbutvecklare för dess möjlighet till kreativitet. Möt Emelie, webbutvecklare på Toxic – och en av kontorets varmaste medarbetare.

Iphone Mockup

Nyhet

Toxic förstärker Svegros närvaro online med innovativ Umbraco-lösning

Toxic har omvandlat Svegros webbnärvaro till en digital oas av inspiration och innovation. Utforska resultatet av vår kreativitet och tekniska expertis på webbplatsen där varje klick sår frön för en grönare framtid.

Sandra 2

Nyhet

7 snabba med Sandra, webbutvecklare och teamlead

När Sandra själv får välja väljer hon umgänge med familjen och dans. I sin yrkeskarriär tillskriver hon sig över 15 års erfarenhet av Litium och ett stort intresse för matte och logik. Möt Sandra, webbutvecklare och teamlead på Toxic.

Lär Känna Mattias Hero 1

Nyhet

6 snabba med Mattias, affärsutvecklare

Mattias är tvårbarnspappan som gärna fyller livet med sport i alla dess former – och allra helst Elfsborg. Passande nog gillar han även att ha många bollar i luften, vilket han behärskar med bravur i sin roll som affärsutvecklare på Toxic.

BLS Mickes Bildelar 220512 0271

Nyhet

Lättnavigerad och skalbar – här är BLS nya webbplats i Umbraco CMS.

Toxic har levererat en flexibel, skalbar och lättunderhållen webblösning i Umbraco CMS, som ger BLS rätt förutsättningar att växa med sin lösning och förstärka sin digitala närvaro.

Anton Hero 3

Nyhet

7 snabba med Anton, systemutvecklare

Möt adelövspatrioten, tekniknörden, räknemaskinssamlaren – och systemutvecklaren Anton. Hur han kom in på utvecklarspåret, varför han samlar på räknemaskiner och hur hans dagar på Toxic ser ut får du veta i den här intervjun.

Didner Gerge

Nyhet

Ny nivå av användarupplevelse med Didner & Gerges nya webbplats i Umbraco

Toxic har utvecklat en ny publik webb och ett inloggat läge i samma Umbraco–lösning för fondbolaget Didner & Gerge. Resultatet? Precis vad kunden önskade – och lite till.

Karl Hero Min 2

Nyhet

7 snabba med Karl, webbutvecklare på Toxic

Möt Karl, webbutvecklaren som alltid har en finurlig kommentar att bjuda på och som sprider glädje vart han än går. Karl växte upp i Sveriges tråkigaste kommun, vilket fick honom att vända sig till datorernas värld och bli en full time datanörd. Essunga kommun – vi är er evigt tacksamma.

Möt Hannes J R Hero 3

Nyhet

7 snabba med Hannes, webbutvecklare

Lär känna idrottspappan och webbutvecklaren Hannes, som tog vägen via lärarutbildningen, vidare till industrin för att sedan landa in i rollen som webbutvecklare på Toxic. En roll han trivs väldigt bra i.

Johan Runsten Hero 1

Nyhet

8 snabba med Johan, systemutvecklare på Toxic

En erfaren systemutvecklare med vassa ledaregenskaper, som brinner för att coacha människor och utveckla exceptionella systemlösningar. Möt Johan, systemutvecklare, teamlead och konsultchef på Toxic.

Jönköping Konsert Och Kongress1

Nyhet

Lyckade lanseringar för Destination Jönköping

Jönköpings Konsert och Kongress samt Jönköpings Teater har fått nya digitala kostymer. Två av fyra lyckade lanseringar för Destination Jönköping och Jönköpings Kommun är klara. “Ett fantastiskt samarbete”.

Stefan Sörell Nyhet Hero 1

Nyhet

7 snabba med Stefan, projektledare

Med ett stort intresse för människor och teknik utgör Stefan den perfekta projektledaren på Toxic. Med stor tillit från kunder och kollegor styr Stefan projektledarskutan med varm hand och för projekt efter projekt i hamn med excellens. Ta reda på mer om Stefans roll som projektledare och hans bästa tips för att utvecklas i rollen i den här intervjun!

Miller Badrum Nyhet Hero

Nyhet

Nytt samarbete med Miller Badrum

Nu har vi den stora äran att meddela att vi får förtroendet att bygga e-handel och PIM på Litium för vår nya samarbetspartner Miller Badrum. Projektet innefattar ny UX/UI-design, utveckling av e-handel och PIM med integration till Klarna Checkout.

Matilda Pettersson 1

Nyhet

7 snabba med Matilda, Customer Success Agent på Toxic

Matilda är bryggan mellan affärsutvecklare och support. Hon stöttar dagligen kunder och kollegor med stort och smått och är expert på att hitta smarta lösningar på digitala utmaningar. Möt Matilda, Customer Success Agent på Toxic.

Opel Till Kwbruun

Nyhet

90 sajter i samma Umbraco-lösning för K.W. Bruun

K.W. Bruun som är generalagent för Opel var i behov av att utveckla en digital lösning som möjliggör administrering av 90 sajter i samma lösning. Resultatet blev en tekniskt komplex uppsättning i Umbraco som erbjuder flexibilitet för respektive återförsäljare och effektivisering för samtliga redaktörer.

Adam Kronquist 2

Nyhet

7 snabba med Adam, Customer Success på Toxic

Adam jobbar som Customer Success på Toxic. “Success” är också ett ord som beskriver Adams bemötande mot kunder och exceptionella hantering av uppkommande problem, på ett utmärkt sätt. Lär känna Adam och lär dig mer om vad det innebär att jobba med support på Toxic i den här intervjun.

Monitor 1

Nyhet

Flexibilitet i fokus på Montitor ERPs nya webblösning

Nyligen lanserades Monitor ERP Systems nya webb. En lösning som den digitala byrån Toxic ligger bakom. Lösningen är byggd i Umbraco CMS och signifikant för webben är att den är dynamisk, flexibel och med enkelhet kan hanteras av redaktörer över hela världen.

Du har tittat på 24 av 107 artiklar