Hoppa till innehållet
IMG 3766

Kunskapsbank

Här samlar vi nyheter, blogginlägg, guider och pressmeddelande med det senaste från Toxic och den digitala världen.

Filtrera på nyheter

BLS Mickes Bildelar 220512 0271

Nyhet

Lättnavigerad och skalbar – här är BLS nya webbplats i Umbraco CMS.

Toxic har levererat en flexibel, skalbar och lättunderhållen webblösning i Umbraco CMS, som ger BLS rätt förutsättningar att växa med sin lösning och förstärka sin digitala närvaro.

Anton Hero 3

Nyhet

7 snabba med Anton, systemutvecklare

Möt adelövspatrioten, tekniknörden, räknemaskinssamlaren – och systemutvecklaren Anton. Hur han kom in på utvecklarspåret, varför han samlar på räknemaskiner och hur hans dagar på Toxic ser ut får du veta i den här intervjun.

Didner Gerge

Nyhet

Ny nivå av användarupplevelse med Didner & Gerges nya webbplats i Umbraco

Toxic har utvecklat en ny publik webb och ett inloggat läge i samma Umbraco–lösning för fondbolaget Didner & Gerge. Resultatet? Precis vad kunden önskade – och lite till.

Karl Hero Min 2

Nyhet

7 snabba med Karl, webbutvecklare på Toxic

Möt Karl, webbutvecklaren som alltid har en finurlig kommentar att bjuda på och som sprider glädje vart han än går. Karl växte upp i Sveriges tråkigaste kommun, vilket fick honom att vända sig till datorernas värld och bli en full time datanörd. Essunga kommun – vi är er evigt tacksamma.

Möt Hannes J R Hero 3

Nyhet

7 snabba med Hannes, webbutvecklare

Lär känna idrottspappan och webbutvecklaren Hannes, som tog vägen via lärarutbildningen, vidare till industrin för att sedan landa in i rollen som webbutvecklare på Toxic. En roll han trivs väldigt bra i.

Johan Runsten Hero 1

Nyhet

8 snabba med Johan, systemutvecklare på Toxic

En erfaren systemutvecklare med vassa ledaregenskaper, som brinner för att coacha människor och utveckla exceptionella systemlösningar. Möt Johan, systemutvecklare, teamlead och konsultchef på Toxic.

Jönköping Konsert Och Kongress1

Nyhet

Lyckade lanseringar för Destination Jönköping

Jönköpings Konsert och Kongress samt Jönköpings Teater har fått nya digitala kostymer. Två av fyra lyckade lanseringar för Destination Jönköping och Jönköpings Kommun är klara. “Ett fantastiskt samarbete”.

Stefan Sörell Nyhet Hero 1

Nyhet

7 snabba med Stefan, projektledare

Med ett stort intresse för människor och teknik utgör Stefan den perfekta projektledaren på Toxic. Med stor tillit från kunder och kollegor styr Stefan projektledarskutan med varm hand och för projekt efter projekt i hamn med excellens. Ta reda på mer om Stefans roll som projektledare och hans bästa tips för att utvecklas i rollen i den här intervjun!

Miller Badrum Nyhet Hero

Nyhet

Nytt samarbete med Miller Badrum

Nu har vi den stora äran att meddela att vi får förtroendet att bygga e-handel och PIM på Litium för vår nya samarbetspartner Miller Badrum. Projektet innefattar ny UX/UI-design, utveckling av e-handel och PIM med integration till Klarna Checkout.

Matilda Pettersson 1

Nyhet

7 snabba med Matilda, Customer Success Agent på Toxic

Matilda är bryggan mellan affärsutvecklare och support. Hon stöttar dagligen kunder och kollegor med stort och smått och är expert på att hitta smarta lösningar på digitala utmaningar. Möt Matilda, Customer Success Agent på Toxic.

Opel Till Kwbruun

Nyhet

90 sajter i samma Umbraco-lösning för K.W. Bruun

K.W. Bruun som är generalagent för Opel var i behov av att utveckla en digital lösning som möjliggör administrering av 90 sajter i samma lösning. Resultatet blev en tekniskt komplex uppsättning i Umbraco som erbjuder flexibilitet för respektive återförsäljare och effektivisering för samtliga redaktörer.

Adam Kronquist 2

Nyhet

7 snabba med Adam, Customer Success på Toxic

Adam jobbar som Customer Success på Toxic. “Success” är också ett ord som beskriver Adams bemötande mot kunder och exceptionella hantering av uppkommande problem, på ett utmärkt sätt. Lär känna Adam och lär dig mer om vad det innebär att jobba med support på Toxic i den här intervjun.

Monitor 1

Nyhet

Flexibilitet i fokus på Montitor ERPs nya webblösning

Nyligen lanserades Monitor ERP Systems nya webb. En lösning som den digitala byrån Toxic ligger bakom. Lösningen är byggd i Umbraco CMS och signifikant för webben är att den är dynamisk, flexibel och med enkelhet kan hanteras av redaktörer över hela världen.

Toxic Litium Workshop 9

Nyhet

Nytt Umbraco-case till experterna på Toxic

Det är med stor glädje vi meddelar att vi inlett ett nytt samarbete med Didner & Gerge. Fondbolaget är i behov av en ny webb som är modern, användarvänlig och tillgänglighetsanpassad. Toxic antog uppdraget och är i full gång att utveckla en ny webb i Umbraco.

Lär Känna Elin Hero 1

Nyhet

7 snabba med Elin, UX/UI-designer på Toxic

Elin är UX/UI-designern som känner stolthet över att utveckla produkter som är tillgängliga för alla och som ser feedback som en nyckel till att utvecklas. Läs mer om hur livet som UX/UI-designer är på Toxic i den här intervjun med Elin.

Weland Hero

Nyhet

Toxic ingår ramavtal med Welandkoncernen

Nu står det klart att den digitala byrån Toxic blir Industrireklam och därmed Welandkoncernens nya webb- och systemutvecklingspartner. Inom koncernen ingår ett 30-tal bolag och Toxic tar i och med partnerskapet över det tekniska ansvaret för all webb- och systemutveckling för samtliga bolag inom koncernen.

Tre Nya Kollegor Hero 1

Nyhet

Säg hej till tre nyanställda Litium-proffs

Finns det något roligare än att hälsa tre skarpa, kompetenta och härliga kollegor välkomna till det redan härliga gänget på Toxic? Nej, vi tror faktiskt inte det. Säg hej till Pontus, Camilla och Jonas som tillsammans med några fler kollegor bildar Team Litium 3!

Toxic Göteborgskontor 15

Nyhet

Toxic 💚 Göteborg

Innan sommaren gick vi ut med att Toxic etablerar sig i Göteborg. Sagt och gjort – nu är vi inflyttade och på plats på vårt kontor i World Trade Center med utsikt över staden på G. Häng med på en digital titt och säg hej!

Hero Svegro

Nyhet

Toxic inleder samarbete med Svegro – Sveriges största ekologiska inomhusodlare av sallat

Toxic adderar med stolthet ännu en grön kund till listan över nya samarbeten. Svegro är ett visionärt, familjeägt bolag med stort hållbarhetsfokus som har gett den digitala byrån Toxic i uppdrag att utveckla en ny webb i Umbraco. Fokus ligger på att ta fram ny design & nytt UX-koncept samt att skapa en inspirerande och lättnavigerad webb för slutkonsumenten.

IMG 0152

Nyhet

Umbraco Platinum Partner – vad innebär det? Kalle Ekstrand, CTO på Toxic berättar.

Toxic gick i våras ut med att de blir först i Norden att inneha partnerskapet. Frågan vi alla ställer oss är; vad innebär det egentligen och vad får du som kund för fördelar hos en Platinum Partner? Väntan är över! Kalle Ekstrand, CTO på Toxic ger svaren.

Tobias J Hero 1

Nyhet

7 snabba med Tobbe, lösningsarkitekt på Toxic

I denna intervju möter vi nyfikna och ständigt på jakt efter mer-kollegan Tobias som är specialist på Litium och som brinner för teknik i allmänhet. Läs mer om livet som lösningsarkitekt ur Tobbes perspektiv här nedan.

Destination Jkpg Nyhet Hero

Nyhet

Toxic vinner Sitevision-upphandling för Destination Jönköping

Nu står det klart att den digitala byrån Toxic står som vinnare av upphandlingen och får därmed i uppgift att bygga fyra nya webbplatser till Destination Jönköping AB. Webbplatserna byggs i Sitevision med stort fokus på tillgänglighetsanpassning.

IMG 3645

Nyhet

Toxic blir Nordens första Umbraco Platinum Partner

Digitalbyrån Toxic blir den första byrån i hela Norden att bli Umbraco Platinum Partner, vilket är den högsta status en partner kan uppnå hos Umbraco. Partnerskapet är en garanti för högsta kvalité, kompetens och service inom Umbraco-leveranser. Toxic har varit Gold Partner sedan 2018, vilket tidigare har varit den högsta nivån – fram tills nu.

Hero

Nyhet

Toxic stärker e-handelsaffären i Göteborg – rekryterar erfarna Litium-utvecklare

I början av juni meddelade digitalbyrån Toxic att de etablerar sig i Göteborg. Nu står det klart att ett team med erfarna Litium-utvecklare blir grundbultarna i den nya storstadssatsningen.

Du har tittat på 24 av 97 artiklar