Hoppa till innehållet
IMG 3766

Kunskapsbank

Här samlar vi nyheter, blogginlägg, guider och pressmeddelande med det senaste från Toxic och den digitala världen.

Filtrera på nyheter

IMG 0084

Blogg

Boosta din e-handelsförsäljning med digital marknadsföring

Upptäck de bästa metoderna för att boosta din e-handelsförsäljning med digital marknadsföring! Från sökmotorannonsering till målgruppsanpassade SoMe-annonser och retargeting-kampanjer. Här får du tipsen du behöver för att locka rätt kunder och öka din konvertering.

Toxic Bildbank 240418 50

Blogg

Umbraco vs Sitevision – välj rätt plattform för ditt intranät

Många organisationer ställs inför den avgörande utmaningen att välja rätt plattform till sitt intranät. I en värld full av alternativ är det en komplex uppgift att hitta den perfekta lösningen som passar ditt företags unika behov och budget. I detta blogginlägget utforskar vi två alternativ - Umbraco och Sitevision.

Toxic Bildbank 240418 3

Blogg

Därför behöver du tillgänglighetsanpassa din webb

Från sänkta trottoarkanter till digital tillgänglighet – häng med i den nya tillgänglighetsvågen (och lagen) som hjälper er anpassa digitala tjänster så att alla kan ta del av informationen. Vi har genom tiderna sett hur små förändringar skapar stora möjligheter. Från att sänka trottoarkanterna för att underlätta för personer med nedsatt mobilitet, till att nu fokusera på tillgänglighet online – så att alla inkluderas.

Toxic GBG Bildbank 240424 LOW 52

Blogg

Vem behöver ett PIM–system?

Utforska varför ett PIM-system är kritiskt för e-handelsföretag och andra företag som eftersträvar effektivitet, tillförlitlighet och kundnöjdhet. Genom att centralisera produktdata och påskynda time-to-market möjliggör det en förbättrad kundupplevelse och ökad lojalitet. Läs vidare för att förstå varför just ditt företag behöver ett PIM.

IMG 3755

Blogg

Smart budgetering för effektiv marknadsföring – så här ska du tänka

För att kunna sätta en bra budget för din marknadsföring krävs en genomtänkt strategi. I detta blogginlägg delar vi med oss av fyra steg som hjälper dig att förstå vart du ska lägga dina pengar för att få ut mesta möjliga av din marknadsföring. Häng med!

Toxic Bildbank 240418 10

Blogg

Vad är skillnaden mellan headless- och monolitiska e-handelsplattformar?

Headless plattformar och monolitiska plattformar representerar två olika tillvägagångssätt inom e-handel och de skiljer sig avsevärt åt när det gäller arkitektur och funktionalitet. Nedan följer en utförlig text som belyser skillnaderna mellan dessa två typer av plattformar inom e-handel.

Toxic Bildbank 240418 36

Blogg

Leadsgenerering via Social Ads: En steg för steg- guide

Genom att utnyttja kraften i sociala medier-annonsering kan du inte bara bygga upp en stabil kundbas utan också maximera försäljningspotentialen. Denna guide är din nyckel till att bemästra konsten att använda sociala annonser på ett effektivt sätt, fylld med insikter och tekniker för att locka, engagera och konvertera din målgrupp till lojala kunder.

Toxic Etapp 2 Jkpg 1200X628

Blogg

Så här minskar du din webbplats miljöpåverkan

Utforska fem enkla sätt att göra din webbplats snabbare och mer miljövänlig. Från att optimera typsnitt till att välja gröna webbhotell, dessa åtgärder förbättrar både användarupplevelsen och miljöhänsynen.

IMG 3668

Blogg

Förbättra din hemsida med dessa fem steg

I en värld där första intrycket allt oftare sker online, är din webbplats inte bara en informationskälla, utan din främsta mötesplats med potentiella kunder. I det här blogginlägget delger vi fem viktiga steg för att skapa en hemsida som omvandlar besökare till lojala kunder.

Bildbank 44

Blogg

Så lyckas du med din B2B-annonsering på sociala medier

B2B-annonsering i sociala medier är ett vasst redskap för att generera leads och nya affärer. Genom att följa denna guide kan du skapa kampanjer som effektivt engagerar och omvandlar professionella målgrupper till konkreta affärsmöjligheter.

Toxic Litium Workshop 9

Blogg

Så här har vi nyttjat kraften i Litium 8 i Varsego’s nya e-handel

I det här blogginlägget får du veta hur Varsego’s nya e-handellösning, med hjälp av den senaste tekniken i Litium 8, levererar förstklassig kundservice och en användarupplevelse utöver det vanliga, i alla led.

Bildbank 14

Blogg

Trendspaning inom B2B e-handel 2024

Trenderna pekar på stark möjlig tillväxt, digital omvandling och en begynnande oro för de som inte har satt en plan för sin digitala transformation ännu.

Tobias J Hero 2

Blogg

Tre styrkor med Litium 8 - applicerade i Multerals B2B-lösning

Vi har identifierat ett gäng styrkor i Litiums e-handelsplattform som Multeral drar nytta av i sin e-handelslösning för B2B som vi inte vill behålla för oss själva. Så här kommer dom. Från oss till er.

Bildbank 76

Blogg

Skapa formulär som får dina kunder att konvertera

Ska jag behöva tänka på designen av mina formulär också? Ja, så klart. Det är faktiskt oftast där dina kunder väljer att ta action, så se till att dina formulär håller hög UX/UI-standard.

Så Skapar Du En Kundportal Som Dina Kunder Älskar Hero

Blogg

Så skapar du en kundportal som dina kunder älskar

Att skapa en kundportal som tillgodoser kundernas behov till fullo kan vara en utmaning, men belöningarna i form av ökad kundnöjdhet och lojalitet är väl värda ansträngningen. Här är några råd för att designa och implementera en portal som dina kunder kommer att uppskatta och använda frekvent.

Toxic Etapp 2 Jkpg 20

Blogg

Nyheter i Umbraco 13

Vi har väntat och längtat och snart är dagen kommen – Umbraco 13 släpps. Version 13 blir då den senaste LTS-versionen av Umbraco. Finns det några spännande nyheter undrar du. Givetvis, svarar vi. Dessa kikar vi vidare på i detta blogginlägg.

Bildbank 19

Blogg

Utmaningar och lösningar inom B2B e-handel

Den digitala transformationen fortsätter i snabb utvecklingstakt att omforma affärsvärlden. Detta innebär att B2B-företag står inför unika utmaningar inom e-handel. Att förstå och övervinna dessa utmaningar är avgörande för att kunna dra nytta av de möjligheter som digital försäljning erbjuder. I det här blogginlägget sätter vi ljuset på några utmaningar och lösningar för dig som verkar inom B2B e-handel.

Bildbank 31

Blogg

Webinar: Growth Marketing

Nu har vi den stora glädjen att bjuda in er till ett webinar där vi dyker ner i ämnet Growth Marketing tillsammans med vår expert Ida Boman. Under 45 minuter delar Ida med sig av insikter som hjälper ert företag att nå era tillväxtmål, ger exempel från riktiga kundcase och presenterar tillvägagångssätt för att lyckas med Growth Marketing. Webinaret avslutas med en frågestund.

Toxic Litium Workshop 3

Blogg

Utveckla ett intranät som effektiviserar din verksamhet

Intranät har gått från att vara svåra att hantera till att bli användarvänliga och effektiva – om du bygger det på rätt sätt vill säga. Det finns plattformar som är speciellt framtagna för att uppfylla kundens behov och krav och de är utvecklade med användaren i fokus. I det här blogginlägget delar vi med oss av några centrala fördelar med intranät och presenterar Sitevision och Umbraco; två plattformar som vi föredrar när det kommer till intranät.

Daniel Press 3

Blogg

Affärsutveckla genom digitala verktyg och nå hållbar tillväxt inom B2B

Digitalisering är ett väl använt begrepp. Det är en etikett som ofta används för att beskriva den teknologiska omvandlingen som sker runt om i företagsvärlden.

IMG 0113

Blogg

Därför väljer vi Umbraco framför WordPress

Att välja rätt CMS för din nya webbplats är a och o. Vi har jobbat med Umbraco i över tio år och har under årens gång utvärderat en rad olika utmanare, däribland WordPress. I det här inlägget berättar vi varför vi gång på gång väljer Umbraco i stället för WordPress.

IMG 0167

Blogg

Allt du behöver veta om Litium 8 och Litium Commerce Cloud

Litium är en e-handelsplattform med PIM, CMS och försäljningsmodul i ett. I det här blogginlägget presenterar vi vilka fördelar vi ser med Litium 8 tillsammans med Litium Commerce Cloud och vad det skapar för värde för dig som användare av plattformen.

5 Saker Du Måste Veta Om Seo Hero

Blogg

5 saker du måste veta om SEO

Har du svårt att greppa vad SEO egentligen innebär och hur du ska lyckas uppnå önskat resultat? Det är du inte ensam om. I det här blogginlägget reder vi ut begrepp inom sökmotoroptimering och ger dig en överblick över de viktigaste delarna.

IMG 3661

Blogg

7 saker att tänka på när du bygger ny webb

Kanske börjar det bli dags att bygga ny webb och bli av med den gamla, långsamma, ostrukturerade webben till förmån för en ny, tillgänglighetsanpassad webb med användaren i fokus. Då ger vi dig 7 tips att ha med dig när du inleder projekt ”ny webbplats”.

Du har tittat på 24 av 96 artiklar