Hoppa till innehållet
IMG 3766

Kunskapsbank

Här samlar vi nyheter, blogginlägg, guider och pressmeddelande med det senaste från Toxic och den digitala världen.

Filtrera på nyheter

Toxic Litium Workshop 9

Blogg

Så här har vi nyttjat kraften i Litium 8 i Varsego’s nya e-handel

I det här blogginlägget får du veta hur Varsego’s nya e-handellösning, med hjälp av den senaste tekniken i Litium 8, levererar förstklassig kundservice och en användarupplevelse utöver det vanliga, i alla led.

Bildbank 14

Blogg

Trendspaning inom B2B e-handel 2024

Trenderna pekar på stark möjlig tillväxt, digital omvandling och en begynnande oro för de som inte har satt en plan för sin digitala transformation ännu.

Tobias J Hero 2

Blogg

Tre styrkor med Litium 8 - applicerade i Multerals B2B-lösning

Vi har identifierat ett gäng styrkor i Litiums e-handelsplattform som Multeral drar nytta av i sin e-handelslösning för B2B som vi inte vill behålla för oss själva. Så här kommer dom. Från oss till er.

Bildbank 76

Blogg

Skapa formulär som får dina kunder att konvertera

Ska jag behöva tänka på designen av mina formulär också? Ja, så klart. Det är faktiskt oftast där dina kunder väljer att ta action, så se till att dina formulär håller hög UX/UI-standard.

Så Skapar Du En Kundportal Som Dina Kunder Älskar Hero

Blogg

Så skapar du en kundportal som dina kunder älskar

Att skapa en kundportal som tillgodoser kundernas behov till fullo kan vara en utmaning, men belöningarna i form av ökad kundnöjdhet och lojalitet är väl värda ansträngningen. Här är några råd för att designa och implementera en portal som dina kunder kommer att uppskatta och använda frekvent.

Toxic Etapp 2 Jkpg 20

Blogg

Nyheter i Umbraco 13

Vi har väntat och längtat och snart är dagen kommen – Umbraco 13 släpps. Version 13 blir då den senaste LTS-versionen av Umbraco. Finns det några spännande nyheter undrar du. Givetvis, svarar vi. Dessa kikar vi vidare på i detta blogginlägg.

Bildbank 19

Blogg

Utmaningar och lösningar inom B2B e-handel

Den digitala transformationen fortsätter i snabb utvecklingstakt att omforma affärsvärlden. Detta innebär att B2B-företag står inför unika utmaningar inom e-handel. Att förstå och övervinna dessa utmaningar är avgörande för att kunna dra nytta av de möjligheter som digital försäljning erbjuder. I det här blogginlägget sätter vi ljuset på några utmaningar och lösningar för dig som verkar inom B2B e-handel.

Bildbank 31

Blogg

Webinar: Growth Marketing

Nu har vi den stora glädjen att bjuda in er till ett webinar där vi dyker ner i ämnet Growth Marketing tillsammans med vår expert Ida Boman. Under 45 minuter delar Ida med sig av insikter som hjälper ert företag att nå era tillväxtmål, ger exempel från riktiga kundcase och presenterar tillvägagångssätt för att lyckas med Growth Marketing. Webinaret avslutas med en frågestund.

Toxic Litium Workshop 3

Blogg

Utveckla ett intranät som effektiviserar din verksamhet

Intranät har gått från att vara svåra att hantera till att bli användarvänliga och effektiva – om du bygger det på rätt sätt vill säga. Det finns plattformar som är speciellt framtagna för att uppfylla kundens behov och krav och de är utvecklade med användaren i fokus. I det här blogginlägget delar vi med oss av några centrala fördelar med intranät och presenterar Sitevision och Umbraco; två plattformar som vi föredrar när det kommer till intranät.

Daniel Press 3

Blogg

Affärsutveckla genom digitala verktyg och nå hållbar tillväxt inom B2B

Digitalisering är ett väl använt begrepp. Det är en etikett som ofta används för att beskriva den teknologiska omvandlingen som sker runt om i företagsvärlden.

IMG 0113

Blogg

Därför väljer vi Umbraco framför WordPress

Att välja rätt CMS för din nya webbplats är a och o. Vi har jobbat med Umbraco i över tio år och har under årens gång utvärderat en rad olika utmanare, däribland WordPress. I det här inlägget berättar vi varför vi gång på gång väljer Umbraco i stället för WordPress.

IMG 0167

Blogg

Allt du behöver veta om Litium 8 och Litium Commerce Cloud

Litium är en e-handelsplattform med PIM, CMS och försäljningsmodul i ett. I det här blogginlägget presenterar vi vilka fördelar vi ser med Litium 8 tillsammans med Litium Commerce Cloud och vad det skapar för värde för dig som användare av plattformen.

5 Saker Du Måste Veta Om Seo Hero

Blogg

5 saker du måste veta om SEO

Har du svårt att greppa vad SEO egentligen innebär och hur du ska lyckas uppnå önskat resultat? Det är du inte ensam om. I det här blogginlägget reder vi ut begrepp inom sökmotoroptimering och ger dig en överblick över de viktigaste delarna.

IMG 3661

Blogg

7 saker att tänka på när du bygger ny webb

Kanske börjar det bli dags att bygga ny webb och bli av med den gamla, långsamma, ostrukturerade webben till förmån för en ny, tillgänglighetsanpassad webb med användaren i fokus. Då ger vi dig 7 tips att ha med dig när du inleder projekt ”ny webbplats”.

Toxic Etapp 2 Jkpg 22

Blogg

3 anledningar till att du som B2B e-handlare bör investera i ett PIM-system

Har du inget PIM-system till din e-handel är det hög tid att investera i ett. I det här inlägget presenterar vi tre anledningar till varför ett PIM-system stärker din affär.

Sociala Medier 2021

Blogg

Summering av E-barometern 2022

PostNord och HUI Research samarbetar för att följa den svenska detaljhandelns utveckling inom e-handeln. E-barometern publiceras varje kvartal och bygger på fem konsumentundersökningar och en företagsundersökning. Årsrapporten för 2022 baseras på information som samlats in från 191 företag som säljer varor över internet och konsumentresultaten baseras på 12 månadsundersökningar med cirka 15 000 respondenter. Undersökningarna är riksrepresentativa för Sveriges befolkning i åldrarna 18-79 år som har tillgång till internet.

Design Figma 2

Blogg

Vad är skillnaden på UX och UI-design?

Vad är skillnaden mellan UI och UX-design? Ofta misstas dessa olika delar för att vara samma sak men det är två olika funktioner inom webbdesign. UI står för användargränssnitt och syftar till den visuella delen av webbplatsen medan UX handlar om användarupplevelsen av designen. Tillsammans kompletterar de varandra och skapar bra webbdesign. Läs vidare i inlägget så djupdyker vi ytterligare i begreppen!

Toxic Utvecklare Jonas 4

Blogg

Umbraco 7 har nått end-of-life och stödjs inte längre

Från och med september 2023 stödjer Umbraco HQ inte längre aktivt Umbraco 7. Varför undrar du? Jo det berättar vi mer om i det här blogginlägget.

Wcag Blogg

Blogg

Vad är WCAG? Allt du behöver veta om tillgänglighetsdirektivet.

Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) – den nya EU-lagen som reglerar tillgänglighetsstandard för webbar och webbutveckling träder i kraft den 28 juni 2025 – här får du svar på de vanligaste frågorna gällande WCAG!

Toxic Etapp 2 Jkpg 23

Blogg

Konverteringsoptimering: Vad innebär det och hur kan det öka din digitala tillväxt?

Som många begrepp inom digital marknadsföring och utveckling kan konverteringsoptimering (förkortat CRO – för Conversion Rate Optimization) ha olika innebörd i olika sammanhang. I detta blogginlägg reder vi ut vad konvertertingsoptimering är för något, hur det fungerar i praktiken samt vilka fördelar du kan få av att aktivera olika typer av konverteringsoptimering i din digitala strategi.

Umbraco Roadmap 1920X1080

Blogg

Umbracos Roadmap Framåt

Ibland är det inte lätt att hänga med Umbracos kommande uppdateringar och vad de innebär. Vi har därför samlat lite bra information kring vad du bör tänka på i Umbracos roadmap framåt.

DSC 4548

Blogg

Konsten att använda #Hashtags 2022

Vad är hashtags egentligen? Och hur kan man använda hashtags 2022?

Ruchindra Gunasekara Gk8x Xccdzg Unsplash

Blogg

Vad är ett PIM?

PIM förenklar produkthanteringen för din e-handel. PIM eller Product Information Management är ett system för att skapa en bättre struktur och minimera administration för företags produkthantering.

Toxic Matilda Bloggskrivande 2

Blogg

Vad är digital marknadsföring?

Du har säkert stött på begreppet ”digital marknadsföring” lite här och var. Det är ett begrepp som har blivit vanligare och vanligare i takt med att världen och samhället blivit mer digitalt. Begreppet kan ha olika betydelse och definition beroende på vart du stöter på det.

Du har tittat på 24 av 88 artiklar