Hoppa till innehållet

Litium Commerce Cloud

Med Litium Commerce Cloud kan du skala din verksamhet obegränsat.

Bana väg för tillväxt med Litium Commerce Cloud

Snabbt och flexibelt – anpassat efter era behov

  • Du får en flexibel e-handel som ger förutsättningar för tillväxt inom B2B och B2C. 
  • Med Litiums inbyggda PIM-system får du koll på dina produkter och snabbare time-to-market.
  • Med Litiums accelerator får du färdig funktionalitet som gör det enkelt att sätta upp grundplåtarna till er e-handel – så att ni kan fokusera på annat.
  • Med öppna API:er och appar finns möjlighet att lägga till alla nödvändiga integrationer.
  • Och givetvis en fullständigt skalbar och serverlös molntjänst för obegränsad tillväxt.

I denna nya plattform från Litium får du som kund ta del av den senaste tekniken samtidigt som den nya prismodellen är mer förmånlig för dig som kund. Litium Commerce Cloud är en molnbaserad och autoskalande miljö som gör det enkelt att hantera höga trafiktoppar, vilket i sin tur ser till att din e-handelsprestanda aldrig påverkas negativt. Som standard ingår också Fastly CDN, en teknik som gör er e-handel ännu snabbare.

Via Litium Commerce Cloud får du också tillgång till Litium Insights, som är en portal för att se data och statistik i realtid kopplat till er e-handel. Du får även tillgång till Litiums nya headless-arkitektur, via Litium Storefront API, som ger ytterligare ökad flexibilitet. Arkitekturen är byggd på de senaste teknikerna som React, Next.js och GraphQL.

 

Fyll på din kunskapsbank

Vi fyller varje vecka på med nya insikter i form av blogginlägg, artiklar, guider och nyheter. Ta del av senaste nytt från Toxic och den digitala världen.

Låt oss skapa magi tillsammans!

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så snart som möjligt.