Annonsering i Sociala Medier

Vi hjälper dig att skapa optimerad och pricksäker kommunikation i sociala medier.

Marknadsföring i sociala medier

Annonsering i sociala medier ökar explosionsartat. Kanalen kan innebära stora utmaningar för dig som företagare - men öppnar också upp obegränsade möjligheter. Idag är det tre av fem personer som använder sociala medier dagligen. Med andra ord är de en naturlig del av vår vardag och därför är det många gånger ett strategiskt bra beslut att synas där. Genom strategiarbete, annonsering och analys hjälper vi dig att skapa kundnytta i dina sociala medier. 

Idag använder många etablerade verksamheter sociala medier som en marknadsföringskanal där de kan sprida sitt varumärke och nå ut till befintliga och potentiella nya kunder. Det kan vara svårt att hänga med i den snabba utvecklingen som sociala medier ständigt genomgår, att vara aktiv och relevant. Men vi hjälper dig att hänga med i svängarna och har resurser för att täcka upp när du inte hinner med - så att du och dina medarbetare kan fokusera på det ni är bäst på.

En långsiktig partner

När du jobbar med oss får du en långsiktig partner som hjälper till med annonsering, strategier, kampanjplanering och utvärdering. Din webbsida tillsammans med sociala medier, digitala tjänster och digital marknadsföring bildar nämligen ett av de mest effektiva sätten för att skapa nya affärer och pricksäker kommunikation till din målgrupp. Så det gäller att hänga med.

Analys, utvärdering och mätbara resultat

Kommunikation är i allra högsta grad mätbart idag - allt går att mäta och effektivisera. Förut kanske det gick bra att gissa, idag är det bättre att veta. Du har säkert hört människor i din närhet prata om att du ska lita på magkänslan och det ska du naturligtvis göra. Men inte när det gäller sociala medier. Lita på de digitala mätverktygen istället - vi mäter, rapporterar och optimerar resultat. När du analyserar och följer upp dina resultat får du dessutom mer bang for the buck. För att lyckas med uppföljning och analys är det grundläggande att du har tydliga mål för din marknadsföring, vetskap om vad som är intressant att mäta och vilka beslut som ska grunda sig i data som vi presenterar. Naturligtvis hjälper vi dig på vägen i den ekvationen.

Vi hjälper dig med

  • En tydlig strategi för hur du ska jobba i sociala medier
  • Annonsering och kampanjplanering
  • Analys, utvärdering och rapportering
  • Optimering och anpassning utefter resultat
  • Organisk publicering och innehåll

Läs gärna mer om hur vi kan hjälpa dig här 

Bloggtips: Vad är Facebook Business Manager

Bloggtips: Snapchat för företag

Bloggtips: Så lyckas du med digitala marknadsföring

Till våra kundcase