Grafisk Identitet

Klä företaget i en tidsenlig kostym med en ny grafisk identitet för att ta varumärket till nya höjder.

Det visuella uttrycket

Den grafiska identiteten grundar sig i det visuella uttrycket. Och den grafiska identiteten i sin helhet är essentiell för upplevelsen av ett företag. Men vad är en grafisk identitet egentligen? Jo, det handlar som sagt om de visuella delarna av ditt varumärke, såsom logotyp, färger, bildmanér, symboler, typografi och inte minst webbsidan. Den grafiska identiteten ska återspegla företagets värderingar. En väl utformad identitet skapar igenkänning, nyfikenhet och engagemang.

Synlighet som ger impact

Det grafiska språket är oerhört kraftfullt och vi älskar skicklig design, kreativ höjd och uppseendeväckande bildspråk. När du kommer till oss hjälper vi dig gärna med att utveckla och skapa en varumärkesidentitet från grunden eller anpassa en befintlig grafisk identitet utifrån nya mål, en förändrad marknad och nya erbjudanden. Naturligtvis kan vi hjälpa dig med förvaltning av en redan skapad och färdigställd identitet som du vill implementera i en digital lösning eller anpassa för kampanjer i sociala medier.

Kommunicera på rätt sätt

Så, den grafiska kommunikationen måste målgruppsanpassas för att den ska nå fram till rätt personer. Den ska absolut inte vara skränig och synas för uppmärksamhetens skull om det inte leder till framgång i era affärer. Vårt syfte med arbetet är att optimera er affär och locka nya kunder. Därför är det initialt viktigt med en grundläggande analys som vi kan ta avstamp i när vi jobbar med dig. När vi tillsammans har identifierat både din primära och sekundära målgrupp tillsammans med vad du vill uppnå hjälper vi dig att klä kommunikationen i rätt kostym för jobbet. För vi vet att du når framgång och nya höjder i dina affärer när du är dressad för succé. 

Vi hjälper dig att

  • Skapa logotyp och grafisk identitet. Gärna samlat i en grafisk manual.
  • Anpassa och förändra er identitet efter nya målsättningar eller en föränderlig marknad
  • Förvalta er grafiska identitet och ge den ny kraft i digitala redskap och sammanhang

Bloggtips: Stärk den digitala identiteten

Bloggtips: Att använda typsnitt för webben

Till våra kundcase