Toxic lanserar ny kundportal för Bevent Rasch

Med den nya kundportalen får ventilationsföretaget Bevent Rasch en digital säljportal som samtidigt effektiviserar kundens arbete. Allt genom att öka tillgängligheten, spara tid för användaren och erbjuda full insikt kring offerter, beställningar, projekt och leveranser.

Skrevs den 11 november 2022

”Det är inte bara en e-handel som har utvecklats”

E-handelslösningen och kundportalen är byggd på Litium som är en modern och framtidssäker lösning. Litium är en stabil och flexibel plattform, har en hög prestanda och säkerhet. Det är en omfattande systemlösning och säljportal som har utvecklats, helt integrerad med Bevents affärssystem GARP. Lösningen är inte bara en vanlig e-handel byggd på Litium, utan även en lösning som underlättar och förbättrar användarupplevelsen för både säljare och kunder. I kundportalen kan man som användare:

Säljare på Bevent Rasch kan även skapa offerter och beställningar för sina kunder.

Vi upplevde att samarbetet med Toxic har fungerat bra. Snabb återkoppling, bra bollplank och rak kommunikation. Vi fick tidigt intrycket av att Toxic är kompetenta, proffsiga och flexibla. Ett intryck som också visat sig stämma väldigt bra, säger Martin Hjalmarsson, Ansvarig Digital Utveckling på Bevent Rasch.

Behöver du hjälp med att integrera ditt affärssystem och utveckla en kundportal? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Från offert och beställning kan man följa lagersaldot, ha full kontroll på avropsflöden och ligga i framkant inför nästa beställning. En enkel och smidig e-handelsportal som ger användaren full insyn, kundunika nettopriser samt all information som behövs för att sätta ihop en egen beställning. I inloggat läge visas alltid nettopriser för ökad översikt och bättre kostnadskontroll vilket ger dig den översikten du behöver, säger Martin Hjalmarsson, Ansvarig Digital Utveckling på Bevent Rasch.

Om Bevent Rasch

Bevent Rasch är en ledande tillverkare av ventilationsprodukter för den svenska marknaden och samarbetar med företag på exportmarknaden. De har en uttalad ambition att stå i främsta ledet när det gäller deras ledord; Teknik, Kvalitet och Support.

Anders Freyschuss, VD på Bevent Rasch, säger ”Vår digitaliseringsresa har gjort att vi är närmare kunden och kan tillgodose specifika behov kring produktinformation, dimensioneringshjälpmedel, teknik och leveransfrågor snabbare än någonsin tidigare”.

Intresserad av ventilation eller vill se den nya webben? Klicka här för att komma till Bevent Rasch!