Hoppa till innehållet
IMG 3765

Umbraco: Ett CMS för dig som älskar möjligheter och hatar begränsningar

Lär dig mer om Umbraco – CMS:et som ger dig oändliga möjligheter.

Umbraco som plattform

Umbraco är ett CMS med användarupplevelse och flexibilitet i fokus. I stället för att användaren ska anpassa och begränsa sig till plattformen anpassar sig Umbraco till användaren. Tack vare oändliga möjligheter får du din webblösning skräddarsydd efter just dina behov och du kan fokusera på det viktigaste i just din verksamhet. Du kan bygga din e-handel, ditt intranät eller en innehållswebb i Umbraco – den gemensamma nämnaren är att du föreslår, Umbraco möjliggör.

Hur särskiljer sig Umbraco från liknande plattformar?

I Umbraco är säkerheten i fokus. På många andra plattformar behöver du ständigt uppdatera säkerhetsplugin efter säkerhetplugin. Det slipper du här. Umbraco är byggt på .NET och nyttjar inbyggd säkerhet- och autensieringsteknik från Microsoft. Umbraco släpper även regelbundna uppdateringar och ny funktionalitet som förbättrar säkerheten. Ett ytterligare exempel på att Umbraco ligger i framkant när det kommer till säkerhet är att de jobbar proaktivt, tillsammans med tredje parts säkerhetsföretag, där de letar efter säkerhetshål i sin egen lösning. Tack vare molnlösningen Umbraco Cloud släpps även regelbundna säkerhetsuppdateringar för att täppa igen eventuella risker, men framför allt hålls din lösning automatiskt uppdaterad och säker utan att du behöver göra eller tänka på något.

Vad är det bästa med Umbraco?

Det bästa med Umbraco – ur ett utvecklarperspektiv – är att det är som en tom tavla som du anpassar efter kundens önskemål och behov. Det betyder att lösningen alltid har möjlighet att motsvara kundens förväntningar eftersom ingenting är omöjligt. Ingen Umbraco-webb är den andra lik utan fälten, sidorna och dokumenttyperna anpassas och skapas för just den specifika sajten. Med andra ord skräddarsys lösningen utifrån kundens behov vilket betyder att du som kund betalar för det du behöver utan att tumma på säkerhet eller möjlighet att vidareutveckla framåt. Å andra sidan är det inte bara utvecklare som jublar – marknadsförare, redaktörer och icke-teknik-kunniga jublar också. Umbraco är ett CMS som är otroligt lätt att lära sig och som ger dig alla förutsättningar du som marknadsperson behöver för att skapa det innehåll du önskar på din webb.

Vem ska välja Umbraco?

Du som värdesätter enkelhet, användarvänlighet och säkerhet kommer hitta hem i Umbraco. Du vill fokusera på att skapa innehåll och värde för dina konsumenter och vill sist av allt oroa dig för säkerhetshål på din webb.

Daniel, TechLead för Umbraco tycker till:

- Umbraco är inte bara användarvänligt för redaktörerna utan det är en rolig plattform att jobba med som utvecklare, mycket tack vare att den hela tiden utvecklas och blir bättre. Umbraco som företag speglar även de värderingar som Toxic står för: gemenskap, glädje, nytänkande, långsiktighet och ansvarstagande, vilket även märks i produkten. Som Gold Partner till Umbraco har vi ett bra samarbete med allt ifrån support och rådgivning till förhandsinformation och träning för att ständigt utvecklas.

Bygg ny webb

Kontakta oss!

Toxic Mattias Kristensson 1

Mattias Lyck

Affärsutvecklare

036-860 22 58

Är du ute efter en ny webbplats?

Kontakta Mattias!