Hoppa till innehållet
Mattssons Bild

Toxic levererar webblösning för Mattssons

Vi har tagit fram webb- och designkoncept, UX/UI-design, informationsstruktur och utvecklat en webblösning för alla Mattssons-ägda bolag under adressen mattssons.com.

Nyligen lanserades nya mattssons.com, en webblösning som den digitala partnern Toxic ligger bakom. Mattssons är marknadsledande inom fästelement och är speciellt kända för sina innovativa logistiklösningar, sitt stora sortiment och den entreprenörsanda som genomsyrat bolaget sedan starten 1947. Senaste åren har företaget genomgått en stor varumärkesresa varav en ny webb är en viktig pusselbit på den vägen. Önskemål från kunden var att samla samtliga Mattssons-ägda bolag under ett paraply, ta fram design- och webbkoncept som speglar det Mattssons som varumärke står för samt bygga upp en tydlig informationsstruktur som ger besökaren en modern och användarvänlig upplevelse av webben.

 

Den nya webben med den nya informationsstrukturen ger användaren en direkt överblick över vad Mattssons erbjuder. Du som besökare kan med enkelhet navigera dig fram till det område du önskar veta mer om; sortiment, produktion, logistik och tjänster. Vidare är bildspråk och samtliga texter framtagna med syfte att lyfta fram Mattssons som en ledande aktör inom branschen.

 

– Mattssonskoncernen har varit kunder till Toxic under väldigt många år vilket är väldigt roligt. Under åren har vi byggt flera webbplatser till Mattssons olika bolag samt en intranätlösning. Det känns därför extra roligt att tillsammans med Mattssons nu konsolidera deras olika webbplatser och bygga en helt ny webblösning på Umbraco Cloud för alla deras bolag och tjänster, säger Oscar Salomonsson, Affärsutvecklare & kundansvarig på Toxic.

 

Toxic har stått för framtagning av webbkoncept, designkoncept, informationsstruktur, UX/UI-design och webbutveckling. Valet av plattform föll på Umbraco med grund i plattformens flexibilitet och dess användarvänlighet, som bland annat gör redaktörsarbetet smidigt och skapar förutsättningar för löpande uppdateringar av sajten. Toxic har även implementerat ett nytt intranät i samma Umbraco-lösning som den publika webben.Vill du komma i kontakt med oss?

Klicka här!

Toxic Oscar Salomonsson 16

Oscar Salomonsson

Affärsområdesansvarig e-handel

031-376 24 82

Har du några frågor?

Skicka ett meddelande här så hör vi av oss så snart vi kan.