Hoppa till innehållet
IMG 3680

Webbutveckling och webbdesign

Med ert behov i fokus och våra erfarna webbutvecklare och UX/UI-designers i Jönköping, Göteborg och Borås skapar vi en unik hemsida som ger dina kunder den användarupplevelse de förtjänar.

Kvinna står vid en whiteboard tavla och ler

Vad är webbutveckling?

Upptäck vår expertis inom webbutveckling, där vi kombinerar kreativa idéer med teknisk skicklighet för att skapa unika webbplatser. Vi specialiserar oss på att leverera helhetslösningar inom webbutveckling, vilket innefattar både front-end och back-end utveckling. Hos oss står dina behov i centrum. Vi förstår vikten av att lyssna på dina önskemål och ta hänsyn till dina webbplatsbesökare när vi designar och programmerar.

IMG 0073

Så här jobbar vi

Vår process börjar med en noggrann planering tillsammans med dig. Detta steg är avgörande för att fastställa syftet med din webbplats och de specifika mål du siktar på att uppnå. Därefter kartlägger vi de nödvändiga funktionerna som din webbplats behöver för att uppfylla dessa mål. Vi prioriterar funktionalitet och användarvänlighet för att skapa en optimal upplevelse för dina besökare.

Är du i behov av en ny hemsida?

Vi sätter dina behov i fokus och levererar en webb som möter dina kunders förväntningar.

Toxic Etapp 2 Jkpg 20

Vi väljer Umbraco – för att du ska ha valmöjligheterna

När det gäller själva utvecklingen av din nya företagswebbplats, väljer vi Umbraco som vårt främsta webbpubliceringsverktyg. Vi väljer Umbraco på grund av dess anpassningsbarhet och flexibilitet, vilket gör att vi kan skräddarsy lösningar som passar just dina behov och funktionalitetskrav. Välj oss för en skräddarsydd, effektiv och användarvänlig webbutveckling som tar din närvaro på nätet till nya höjder

Varför är webbdesign viktigt?

För att lyckas online behöver ditt företag ha en digital kostym som effektivt kommunicerar ert varumärke till era kunder och webbplatsbesökare. Tillsammans med vårt team av skickliga webbutvecklare och designers säkerställer vi att din företagswebbplats utmärker sig. En bra användarupplevelse är a och o för att bygga lojala och återkommande kunder. Genom en välplanerad grafisk design och bra UX/UI-design ser vi till att besökare enkelt kan navigera, förstå och engagera sig i din webbplats. Varje del är noggrant utformat för att förbättra användarupplevelsen och klargöra webbplatsens funktioner.

Vi vill även betona vikten av att väcka rätt känslor hos besökaren. Detta är något som kallas för perceptionshantering, alltså hanteringen av besökarens upplevelse på er webbplats. Vårt mål är att skapa en unik identitet för din företagswebbplats, som harmonierar med ditt varumärke samtidigt som den är funktionell och estetiskt tilltalande.

Exempel på uppdrag inom webbutveckling

  • Koncept och formgivning av webbplatser.
  • Modern HTML och CSS3-kodning enligt etablerade webbstandarder.
  • Anpassning för olika media och enheter.
  • Test av användbarhet.
  • Förenkla och förbättra webbaserade tjänster.

Vi tar helhetsansvar från analys, konceptuellt idéarbete till produktion och lansering av din webbplats.

När din webbplats är färdig och lanserad bistår vi gärna med förvaltning för att se till att webben är uppdaterad, säker och fungerar som den ska. 

Låt oss skapa magi tillsammans!