Hoppa till innehållet
Analytics

Google-annonsering

Vill du slippa höga kostnader för annonsering på Google Ads (tidigare Google Adwords) som inte ger något resultat? Som Google Partner optimerar vi klickpriser, annonser och sökord mot uppsatta konverteringsmål som gör att du får bättre avkastning på varje spenderad krona jämfört med om du gjort arbetet själv.

Vi hjälper dig att synas högt upp på Google

Som ett komplement till sökmotoroptimering kan sponsrade länkar (även kallat PPC – pay-per-click annonsering) hjälpa dig att nå ut till potentiella kunder genom att annonsera på Google utan att behöva vänta eller vara orolig för var din hemsida befinner sig i de organiska sökresultaten på dina viktigaste nyckelord.

Denna form av annonsering på nätet är en av de mest effektiva eftersom du har möjlighet att direkt rikta in dig mot personer som söker efter det som du har att erbjuda genom din verksamhet.

Fördelen med att använda Google Ads är möjligheten till segmentering, vilket exempelvis kan innebära att rikta in sig mot de sökare som befinner sig i Jönköping och söker under förmiddagen på en torsdag, om denna målgrupp visar sig vara extra lönsam för dig. Hur en eventuell segmentering ser ut beror på när, var och hur dina potentiella kunder söker. Denna information kan vi få fram efter att din annons har rullat ett tag och om det finns en koppling till ett specifikt mål som exempelvis en försäljning eller ivägskickat kontaktmeddelande gällande dina tjänster.

Varför ska jag välja Toxic för annonsering med Google Ads?

För att lyckas skapa ett välfungerande och optimerat konto på Google Ads krävs kunskap i hur man använder Ads på ett effektivt sätt och förståelse för vilka nyckelord som är mest relevanta att använda för att maximera ROI (return on investment).

Vi på Toxic låter därför ditt konto skötas av en person som är certifierad i Google Ads.

Vi har alltid som mål att du ska få ut så mycket som möjligt av din annonseringsbudget och att dina annonser ska generera så många konverteringar som möjligt och därmed undvika irrelevant trafik.

Läs även vad google annonsering kostar.

Vi kan även utforma annonstexterna så att de dels blir kostnadseffektiva men också lockar rätt besökare till din hemsida.

Detta kan vi erbjuda dig när du väljer Toxic för annonsering med Google Ads:

  • Nyckelordsanalys inför uppsättning av dina kampanjer.
  • Kontohantering genomförd av medarbetare som är certifierad i Google Ads.
  • Utformning av säljande annonstexter.
  • Rapporter över utvecklingen av ditt konto.
  • Svar på eventuella frågor gällande din annonsering.
  • Vi sätter upp kontot åt er, men ni äger kontot helt om ni vill avsluta tjänsten.

När och var kommer jag att se min annons?

Efter att du har tagit kontakt med oss och vi tillsammans har gått igenom målsättningen för din kampanj samt relevanta nyckelord så kan vi omgående starta annonseringen efter att annonstexterna är färdiga.

Din annons kommer att synas på Google samt de partnersidor som ingår i söknätverket hos Google. Vi hjälper dig att hitta en relevant avgränsning.

Det är givetvis viktigt för både dig och oss att din hemsida syns där dina kunder aktivt söker efter det som din verksamhet erbjuder, vilket innebär att vi kommer justera annonseringen så att du når ut till dina kunder på ett effektivt sätt.

Dardan Selmani Redigerad 1

Dardan Selmani

Affärsutvecklare, Growth Marketing-specialist

033–784 67 74

Låt oss skapa magi tillsammans!