Hoppa till innehållet

Digital marknadsföring

Vi ser till att ni ökar er digitala närvaro och driver tillväxt med hjälp av digital marknadsföring.

IMG 3699

Google Ads

Vill du slippa höga kostnader för annonsering på Google Ads som inte ger resultat? Som Google Partner optimerar vi klickpriser, annonser och sökord mot uppsatta konverteringsmål. Genom det arbetet får du bättre avkastning på varje spenderad krona jämfört med om du gjort arbetet själv.

Flera utvecklare vid laptop

Annonsering i sociala medier

Upptäck kraften i annonsering i sociala medier. Med Toxic får du en skräddarsydd strategi som förvandlar dina sociala mediekanaler till kraftfulla verktyg för engagemang och konvertering.

Driv tillväxt med hjälp av digital marknadsföring

Digital Marknadsföring (Performance)

Resultatorienterad marknadsföring, eller perfomance-marknadsföring som det också kallas, är som ordet antyder inriktat på resultat. Det fina med performance-marknadsföring är att du som annonsör bara betalar utifrån hur din annons presterar. Det skiljer sig från traditionell annonsering, som till exempel en annons i tidningen, där du betalar ett fast pris. Med en resultatinriktad marknadsföring kan du vara säker på att du hittar rätt mottagare, som är intresserade av det du har att säga.

Betald digital marknadsföring

Det vimlar av förkortningar inom digital marknadsföring, kanske har du hört talas om CPC, som översatt till svenska betyder kostnad per klick. Modellen innebär att du bara betalar när du vet att mottagaren har sett och interagerat med din annons (alltså klickat på den). Och blir din annons en riktig klickraket behöver du inte oroa dig för att kostnaden bli skyhög. Budget sätts innan kampanjstart och när du har fått så många klick som du betalt för visas annonsen inte mer.

Mätbar gratis marknadsföring

Det finns andra delar av digital marknadsföring som inte har någon annonskostnad alls, som till exempel nyhetsbrev och sökordsoptimering. Genom att noga följa upp och analysera data och analysera data kan vi tillsammans förbättra och justera dina marknadsföringsinsatser.

Vi brinner för smarta digitala lösningar

Vårt löfte är att förvandla er digitala potential till konkreta resultat som ger effekt i er verksamhet. Vi är experter på e-handel, webb, UX/UI-design, Growth Marketing och SEO. Vi bygger smart, digitalt och ser till att värde möter vision.

Tjänster inom Performance-marknadsföring

Vi har ett brett erbjudande och specialister som ser till att era förväntningar uppfylls.

Vi erbjuder tjänster inom -
SEM (Google Ads, Bing Ads) Ja
SMM (Facebook, Instagram, Linkedin, Snapchat, TikTok, Pinterest) Ja
Display-annonsering Ja
Programmatic advertising Ja
YouTube Ja
E-postmarknadsföring Ja
Sökmotoroptimering (SEO) Ja
Konverteringsoptimering (CRO) Ja
Kampanjplanering Ja
Leadgenerering Ja
Design för digitala kanaler Ja
Content-produktion Ja
CX-copy Ja
Dardan Selmani Redigerad 1

Dardan Selmani

Affärsutvecklare, Growth Marketing-specialist

033–784 67 74

Låt oss skapa magi tillsammans!

Skicka ett meddelande så hör jag av mig så snart som möjligt!