Kommunikation & Content

Kraftfull kommunikation som gör skillnad – med budskap som skapar känslor och driver konverteringar.

Vi vill göra människors vardag lättare och roligare genom att skapa enkelhet, tillgänglighet och snabbhet i digitala redskap.

Vi utgår från ert varumärke, era behov och era målsättningar. Ska kommunikationen i första hand sälja en produkt, informera om en tjänst, skapa dialog eller väcka nyfikenhet och uppmärksamhet? Vi anpassar det i alla kanaler efter era behov och er grafiska identitet.

Syftesdrivet content

Tillsammans reder vi ut vad syftet med kommunikationen är. Därefter skapar vi content som hjälper dig att berätta din historia för dina kunder – och anpassar den för olika kanaler. Innehållet blir bäst om vi har ett nära samarbete under hela processen. För vet du en sak? Världen är full av dålig kommunikation och tråkiga budskap. Men det positiva är att vi tillsammans kan skapa kraftfull och effektiv kommunikation med budskap som gör skillnad. För att göra det behöver vi lära känna dig och din bakgrund. Men viktigast av allt, vart du ska! Genom att samla in data från alla dina olika marknadsföringskanaler kan vi utvärdera vilket content i vilka kanaler som ger bäst utdelning och fokusera på dem.

Informationsstruktur

En viktig aspekt att fundera på är vilket sätt du vill att din målgrupp ska agera när du kommunicerar. Vill du att kunden tar kontakt med dig eller är syftet att lämna så pass mycket information att du minskar kundens behov av personlig kontakt? Dessa aspekter avgör hur vi väljer att kommunicera åt dig. Bra kommunikation handlar om visuell helhet, rubriksättning och texter, men också om möjlighet till en snabb och effektiv dialog. Det handlar om informationsstruktur och funktionalitet. Det gäller med andra ord att ta reda på vad mottagaren förväntar sig – för att möta personen bakom och presentera innehåll i rätt form och på rätt plats.

Skapa synergieffekter

Varför uppfinna hjulet två gånger? Bra och effektiv kommunikation kan och ska återanvändas. Det innebär att om vi skapar nytt content i form av texter, bilder, information eller berättelser till er webbsida hjälper vi er samtidigt att återanvända och sprida kommunikationen i andra kanaler. Att återanvända innehållet i flera kanaler skapar en kommunikativ helhet som stärker varumärket. Naturligtvis anpassar vi och optimerar budskapet efter varje given kanal för bästa effekt.

Tjänster inom kommunikation och content

Kommunikationsstrategi – Copy – Sökmotoroptimering (SEO) – Fotografering – Film – Grafisk produktion – PR-arbete – Nyhetsbrev – Kampanjer i sociala medier – Social selling – Säljmaterial – Mässkommunikation och exponering vid event

Bloggtips: Vad är content marketing?

 

Till våra kundcase