Varför väljer vi Litium?

Skrevs av  Oscar Salomonsson  den  30 augusti 2019

För oss är valet av e-handelsplattform enkel. Vi arbetar med Litium för den stora flexibiliteten och användarvänligheten.

Flexibiliteten och användarvänligheten är två stora USP:ar för att välja Litium, men också då du får möjlighet att arbeta med marknadsföring, försäljning och produkter i ett och samma system. Det har ett kraftfullt PIM-system och all funktionalitet du behöver för att skapa en framgångsrik e-handel. Du kanske redan har ett CMS som du är nöjd med? Inga problem, även om Litium erbjuder alla delar så har du med hjälp av den stora flexibiliteten möjlighet att skala upp eller ner efter dina behov.

En annan fördel som vi ser är att plattformen bygger på Microsoft ASP.NET vilket gör att det är enkelt att integrera med andra system. Litium har också ett stort ekosystem med allt ifrån olika betalningslöningar som Klarna och DIBS till digital marknadsföring och prisjämförelsetjänster.

Vi ser också stor fördel för våra kunder i Litiums accelerator som gör så att du inte startar med ett blankt papper utan får tillgång till standardfunktioner direkt. Vilket också är en fördel då du kan fokusera på hur du kan addera värde för dina kunder. 

För vem passar Litium?

Litium passar dig som vill ha ett lätthanterligt system med hög prestanda som ger dig möjlighet till obegränsad flexibilitet och effektivitet. Det ger dig värde genom:

Premium Solution Partner

Vi på Toxic är Premium Solution Partner till Litium, vilket innebär att vi har den kunskap som krävs för att leda våra kunder genom hela processen från en best practice workshop till uppsättning och förvaltning av sin e-handel i Litium. Det innebär också att vi genomfört och lansererat flertalet lyckade Litiumprojekt tillsammans med våra kunder.

För vår kund Varsego har vi byggt en ny e-handel som vänder sig till företagskunder (B2B), läs mer om projektet här.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Litium och hur det kan hjälpa dig skapa affärsnytta så tveka inte att kontakta Oscar, e-handelsansvarig som hjälper dig vidare.