Välkommen till Toxic!

Här hittar du supporthjältar, tech-nördar, cykelgalningar, aktieinvesterare, affärsutvecklare, hårdrockare, kaninägare, GOT-fantaster och GOT-motståndare, mammor, pappor, strateger och kreatörer som har riktigt kul tillsammans på jobbet. För det är när vi jobbar tillsammans som magiska saker sker. 

Här är vi inte rädda för att tänka utanför boxen och komma på galna och kreativa idéer. En sak har vi alla gemensamt - vi drivs av att skapa digitala kundupplevelser och teknik som verkligen används. Och vi tror att en stor anledning till att vi lyckas skapa magiska lösningar tillsammans med våra kunder beror på att vi har byggt en solid grund att stå på här hos oss, inifrån och ut.

Våra värderingar är mer än ett par ord på en tavla eller i en presentation. De genomsyrar allt vi gör - varje dag, i varje projekt för varje person!

01

Gemenskap

02

Glädje

03

Nytänkande

04

Långsiktighet

05

Ansvarstagande

Hitta oss

Idag har vi kontor på tre orter och du hittar oss i Jönköping, Borås och Anderstorp. Även om det är omdiskuterat kallas Anderstorpskontoret fortfarande för huvudkontoret, kanske beror det på att det var där allt började en gång i tiden. Gemensamt för alla våra kontor är att vi sitter i öppna kontorslandskap för att vi sett att det skapar öppenhet, gemenskap och glädje - men det finns alltid utrymmen för att låsa in sig för en stunds ostört arbete om det behövs. Utgångspunkten är alltid du och vi hittar ett sätt för att du ska känna dig som hemma. Men vi tror och hoppas att det blir ganska enkelt här. Och förresten, vi äter frukost tillsammans klockan nio varje morgon, kom förbi och säg hej till oss!

Anderstorp

Borås

Jönköping

Känslan av hemma

Toxic är en plats där kreatörer, innovatörer, strateger, utvecklare och tech-nördar har sin hemvist. En plats där utveckling sitter i väggarna. Här är vi alltid oss själva, och bra på det vi gör. För oss är det viktigt att våga tänja på gränser, göra annorlunda och tänka nytt. Här föds dagligen starka och kreativa idéer som leder till stora förändringar! Hos oss är målet att alla ska trivas, ha kul och känna sig som hemma. Men naturligtvis är det lika viktigt att alla medarbetare har en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. För oss är det, och har alltid varit, personligt. Här är vi alla vänner och bryr oss om varandra, på riktigt.

Jobba hos oss?

Hos oss är målet att alla ska trivas och känna sig som hemma. Självklart har vi en loungehörna, ett stort köksbord, ett foosballbord och ett tv-spel där vi kan umgås.