Hoppa till innehållet
Ska Rmbild 7

Ucommerce – spjutspetsen i din e-handel

Vi dyker ner i e-handelsplattformen Ucommerce och berättar vilka fördelar som erbjuds och vem systemet är bäst anpassat för.

Beskriv Ucommerce som plattform:

Ucommerce är en e-handelsplattform med färdiga integrationer mot flera av de populära publiceringsverktygen, exempelvis Umbraco och Sitecore. På Toxic använder vi Ucommerce tillsammans med Umbraco eftersom kombinationen ger dig alla förutsättningar du behöver för innehåll- och e-handelshantering. Nedan listar vi några delar vi gillar lite extra med Ucommerce.

Produktkataloger

I Ucommerce kan du skapa nästan oändligt med kanaler, kataloger och produkter som du kan berika med text och bilder. Du kan även skapa fält för olika typer av innehåll, helt utefter dina behov. Ucommerce erbjuder även färdig funktionalitet för att hantera relationer mellan olika produkter.

Integrationer

Ucommerce har ett öppet API, vilket betyder att du kan skapa alla möjliga typer av integrationer till redan befintliga system. Har du ett PIM-system kan du hämta dina produkter och produktinformation därifrån. Föredrar du hellre att skicka dina inkomna ordrar direkt till ditt ERP-system så kan du även göra det. Listan kan göras lång men summa summarum är att integrationer är en enkel match i Ucommerce.

Orderhantering

Att du enkelt ska kunna överse och hantera dina ordrar kan låta som en självklarhet – och det är det också. I detta fall. Du får en tydlig överblick, kan sortera, filtrera och hantera beställningar utan konstigheter. Har du kunder som inte lyckats få beställningen rätt är inte det heller ett problem. Manuell hantering av nya och befintliga beställningar är ett givet inslag hos Ucommerce.

Betalning

E-barometerns kvartalsstatistik för Q2 2021 visar att kortbetalning ligger i topp, tätt följt av Klarna, faktura och Swish. Oavsett vilka betallösningar du behöver på din e-handel kan du vara säker på att de är kompatibla med Ucommerce. 25 färdiga integrationer erbjuds och vid behov är det möjligt att skräddarsy och utveckla utefter din e-handels behov.

Hur särskiljer sig Ucommerce från liknande plattformar?

Med Ucommerce får du en produkt specifikt utvecklad för att vara bäst på e-handel. De funktioner som är direkt avgörande för att din e-handel ska vara ledande på marknaden är en självklarhet. I övrigt integrerar du med kompletterande system där du själv väljer den produkt du är trygg och bekväm med eftersom integrationsmöjligheterna är nästintill oändliga i Ucommerce. Med andra ord får du en e-handel i framkant, som lirar med dina befintliga system, vilket minskar upplärningssträckan avsevärt och minimerar risken för strul. 

Vad är det bästa med Ucommerce?

Att Ucommerce flexibilitet och öppna API gör det möjligt att lösa alla kunders specifika behov. Det i kombination med ett användarvänligt gränssnitt som ger en bra överblick över din e-handel är helt klart några av de saker som vi värderar mest med plattformen.

Vem ska välja Ucommerce?

Ucommerce är optimalt för dig som önskar en e-handelsplattform som är lätt att navigera i men som behöver ett mer kraftfullt e-handelssystem än de allra enklaste. Du har planer på att skala upp i framtiden och vill säkra upp med ett system som inte begränsar utan erbjuder möjlighet att skala upp eller justera utefter behov. Du värdesätter även att använda produkter som är bäst i sin kategori, en så kallad best-of-breed-lösning där Ucommerce är marknadsledande inom e-handel. 

Johan, TechLead för Ucommerce tycker till:

- Ucommerce vet att kunders behov kan se väldigt olika ut så då är det skönt att arbeta med en plattform där jag som utvecklare inte känner mig begränsad. Ucommerce arkitektur är byggd för att kunna bygga ut eller ersätta de delar som inte fungerar enligt önskemål. Detta är väldigt skönt som utvecklare då man kan uppfylla kunders önskemål utan att ta långa omvägar. För användaren är det enkelt att lära sig att arbeta med Ucommerce som har ett modernt, intuitivt och attraktivt gränssnitt.

Bygg ny e-handel

Kontakta oss!

Toxic Oscar Salomonsson 16

Oscar Salomonsson

Affärsområdesansvarig e-handel

031-376 24 82

Vill du veta mer om e-handel och Ucommerce?

Hör av dig till Oscar!