Hoppa till innehållet
A Tervunna Hinkar1

Tara Pac förpackar sin digitala utveckling

Nytt samarbete där en framtidssäker och flexibel lösning önskades och valet föll på Umbraco CMS och Storm PIM.

Tarapac erbjuder ett brett sortiment av olika förpackningar till företag på den nordiska marknaden. Kunderna är allt från en glassfabrik i Norrland till stora bolag som Bona och Lantmännen. Tillväxten har varit mycket kraftig senaste åren och behovet av att vidareutveckla webben har växt fram i takt med det. Det var utifrån det behovet som de kom i kontakt med oss på Toxic.

Om Tara Pac

Förpackningslösningar är det våra medarbetare brinner för och vi är med kunden från idé till färdig förpackning och produkt. Tara Pac är en ledande leverantör av emballage i form av hinkar, burkar, flaskor, dunkar, plåthinkar, fat samt IBC-container som går att få med IML och digitaltryck. Genom att erbjuda god service, kvalité och hög flexibilitet, jobbar vi kontinuerligt med att hitta de bästa förpackningslösningarna till våra kunder.

- Vi kommer fortsätta kunna ha ett brett och flexibelt sortiment, men nu med enklare hantering. Att uppdatera produktkatalogen manuellt med vår tillväxttakt är näst intill omöjligt, så vi ser verkligen fram emot det nya PIM systemet. Det kommer bli en fantastisk möjlighet för oss att få mer ordning och reda och kunna jobba mer effektivt säger Yasmine Ströberg. Marknadschef på Tara pac.

Om projektet

Tillsammans med Tara Pac ska vi skapa en lättnavigerad, säljande webbplats med ett integrerat PIM. Samtidigt kommer vi uppdatera designen utifrån befintlig grafisk profil, där målet är en modernare upplevelse av webbplatsen. Den tekniska kombinationen av denna lösningen är, Pyramid 4 står för affärslogiken, Storm för PIM och Umbraco för CMS. 

- Att basera lösningen på Umbraco och Storm PIM kommer bädda för Tara pacs framtida e-handel på ett mycket bra sätt. Tara Pac vill vara flexibla för framtida krav, så en headless-strategi kändes given. I det passar Umbraco och Storm perfekt in. Vi märker också att Storm och Toxic har gemensamma värderingar, stor teknisk kompetens och ser saker på lika sätt. Det gör att vi kan ge kunden ett gott samarbete och föra projektet framåt i hög fart.” säger Josefin Erlandsson, affärsutvecklare på Toxic.

Kontakt

Vill du höra mer om projektet och vad vi kan göra för dig så tveka inte att ta kontakt med oss.

 

Bygg ny e-handel

Ned till kontakt

Toxic Oscar Salomonsson 16

Oscar Salomonsson

Affärsområdesansvarig e-handel

031-376 24 82

Bygg en ny e-handel

Kontakta Oscar!