Partners

Samarbeten vi tror på

Det är viktigt för oss att vi kan hjälpa dig genom hela processen. Inom de områden där vi behöver kompletterande kompetens samarbetar vi naturligtvis med de bästa företagen på marknaden. Det gör vi för att erbjuda dig en bred kunskap och kompletta lösningsförslag.

Umbraco

Umbraco är ett modernt open-source publiceringsverktyg som vilar på Microsoft .NET och används av över 110 000 webbplatser som exempelvis asp.net, heinz.com och peugeot.com.

http://www.umbraco.com

Litium

Litium är ett system där du som kund får tillgång till stöd för både marknad, försäljning och produkt i ett och samma system. Full funktionalitet för e-handel inklusive ett publiceringsverktyg och ett kraftfullt PIM-system finns i plattformen. Det ger dig en enkelhet i all hantering som rör din digitala handel. Man kan köra dom helt enskilt eller tillsammans som ett paket.

http://www.litium.se

Storm

Storm Commerce är en headless e-handelsplattform som levereras som en molntjänst (SaaS) för långsiktig skalbarhet i form av kapacitet, tillgänglighet och prestanda. En modern systemarkitektur med möjligheten att använda valfritt CMS skapar en agil och flexibel affärsmiljö. Storm Commerce rymmer komplett funktionalitet för att hantera digital försäljning på flera marknader inklusive ett mycket kraftfullt PIM.

https://storm.io/sv/

uCommerce

Ucommerce är en e-handelsplattform som integrerar med flera av de stora publiceringsverktygen på marknaden. Ucommerce är byggt enligt framework-first vilket betyder att en stor del av funktionaliteten går modifiera och bygga ut. Detta låter oss bygga flexibla best-of-breed lösningar med stora möjligheter att anpassas till kunders behov.

https://ucommerce.net/

Sitevision

SiteVision är en populär plattform för portalintegration och webbpublicering (CMS) som används av nära hälften av Sveriges kommuner och ett stort antal företag och organisationer. Vi är certifierad SiteVision Website Developer vilket innebär att vi har kompetens inom hela processen – från att planera och bygga tillgängliga mallar till att publicera och förvalta en webbplats.

http://www.sitevision.se

Microsoft

Eftersom vi utvecklar nästan allt vi gör på Microsofts utvecklingsplattform .Net är det naturligt för oss att vara allierade med Microsoft. Vi har varit partners med Microsoft sedan starten.

http://www.microsoft.se 

Utmärkelser

DI Gasellföretag

Visste du att vi blivit utvalda som ett DI-Gasellföretag 2017, 2018, 2019 och 2020. Varje år analyserar Dagens Industri företagsklimatet i Sverige och utser Sveriges mest snabbväxande företag. Av alla Sveriges aktiebolag är det ca 1% som klarar av kriterierna för att bli ett Gasellföretag. Bland kriterierna finns krav på omsättning, tillväxt och en allmänt sund finansiell situation. Vi har uppnått alla kriterier tre år i rad och därför kan vi nu med stolthet kalla oss Mästergaseller. Fjärde året är en bonus.