Hemma hos oss

Känslan av hemma

Vad roligt att du hittat hit, välkommen till Toxic!

Toxic är en plats där kreatörer, innovatörer, strateger, utvecklare och tech-nördar har sin hemvist. En plats där utveckling sitter i väggarna. Här är vi alltid oss själva, och bra på det vi gör. För oss är det viktigt att våga tänja på gränser, göra annorlunda och tänka nytt. Här föds dagligen starka och kreativa idéer som leder till stora förändringar!

Hos oss är målet att alla ska trivas och känna sig som hemma. Självklart har vi en loungehörna, ett stort köksbord, ett foosballbord och ett tv-spel där vi kan umgås. Det är viktigt att alla har möjlighet att utvecklas och ha kul på jobbet. Men naturligtvis är det lika viktigt att alla medarbetare har en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. För oss är det, och har alltid varit, personligt. Här är vi alla vänner och bryr oss om varandra, på riktigt.

Kontor

Idag har vi kontor på tre orter och du hittar oss i Jönköping, Borås och Anderstorp. Jönköpingskontoret bor passande nog i innovationscentret Science Park. Boråskontoret är centralt beläget i en superfin vindsvåning med härligt ljusinsläpp. Kontoret i Anderstorp hittar du i ett kontorshotell i Smålands entreprenörsmecka. Och även om det är omdiskuterat kallas Anderstorpskontoret fortfarande för huvudkontoret, kanske beror det på att det var där allt började en gång i tiden. Så vi andra (som vet bättre) låter det passera.

Gemensamt för alla våra kontor är att vi sitter i öppna kontorslandskap för att vi sett att det skapar öppenhet, gemenskap och glädje - men det finns alltid utrymmen för att låsa in sig för en stunds ostört arbete om det behövs. Utgångspunkten är alltid du och vi hittar ett sätt för att du ska känna dig som hemma. Men vi tror och hoppas att det blir ganska enkelt här. Och förresten, vi äter frukost tillsammans klockan nio varje morgon, kom förbi och säg hej! 

Hälsa

Att investera i hälsan är livsviktigt, det är ingen nyhet. Och hos oss är verkligen alla medarbetare livsviktiga och därför har alla anställda möjligheten att träna två timmar på arbetstid varje vecka. Det kanske är någon som vill satsa på, eller redan är, Ironman, långdistanscyklist, fotbollsspelare eller simhoppare. Någon kanske är en helt vanlig löpare och en annan en riktig racket-expert. Oavsett vilket finns vi självklart där och peppar längs vägen.

Här är det en för alla - och alla för en som gäller! Och vet du vad? Engagemanget har nått till en punkt där vi till och med påbörjat design av en egen träningskollektion, om du håller utkik ser du oss snart i ett lopp nära dig.

Freedom Friday!

Att vi ständigt utvecklas är viktigt för oss och därför använder vi alltid sista fredagen i månaden till vad vi kallar "Freedom Friday". En dag som ger alla medarbetare möjlighet att jobba med ett eget projekt. Givetvis ska det på något sätt vara relaterat till jobbet.

Det medför att vi håller oss i framkant med ny teknik och smarta lösningar samtidigt som vi utvecklar oss själva. Därför ser vi till att hela tiden omge oss med nya inspirationskällor som främjar vår kompetensutveckling. Hittills har vi utvecklat spel, nya appar, arbetsprocesser, lärt oss nya verktyg och mycket annat roligt. Du har säkert redan kommit på några spännande idéer under tiden du läst!