Examensarbete & praktik

Dags för praktik- eller examensarbete? Se hit!

För oss är ditt examensarbete ett perfekt tillfälle att lära känna dig och få veta mer om dina idéer och din kompetens. För dig är det en möjlighet att uppleva hur det är att arbeta hos oss. Ett väl genomfört examensarbete kan definitivt leda till ett erbjudande om anställning.

Vad letar vi efter?

Vi har ofta nya verktyg (till exempel ramverk och bibliotek) och metoder på kö som behöver testas och utvärderas. Det betyder att du kan få bygga ett pilotprojekt eller ett internt testprojekt med något eller några av dem. Det kan handla om en ny version av MS MVC, ett nytt API till Umbraco eller en ny version av AngularJS. Plattformen är oftast .NET, MVC och/eller Umbraco men vi jobbar även med appar för iOS, Android och dylikt.

Det kan ibland finnas kundprojekt som ska byggas med verktyg vi redan använder men som ändå har tillräcklig "höjd" för ett exjobb och passar din nuvarande erfarenhet och kunskap - med lagom utrymme för dig att utvecklas. Vi kan med största sannolikhet hitta någonting som passar dig och som du tycker är intressant och roligt.

Wow, hur går jag vidare?

Bekanta dig gärna med oss här på webben om du vill lära känna oss bättre. När du är redo kontaktar du Calle Andersson för att diskutera dina möjligheter till examensarbete och praktik. I första hand söker vi praktik-och examensarbete till kontoret i Jönköping.