Det du ser är resultatet av vår kultur

Hos oss finns supporthjältar, affärsutvecklare, tech-nördar, webbutvecklare, projektledare, UX-designers, strateger och fotografer. En sak har vi alla gemensamt - vi drivs av att skapa digitala kundupplevelser och teknik som verkligen används.

Det här är vi

Vi är (om vi får lov att säga det själva) ett glatt och härligt gäng på snart 40 personer. Här hittar du fotbollsnördar, cykelgalningar, aktieinvesterare, hårdrockare, kaninägare, GOT-fantaster och GOT-motståndare, mammor, pappor och kreatörer som har riktigt kul tillsammans på jobbet. För det är när vi jobbar tillsammans som magiska saker sker. 

Här är vi inte rädda för att tänka utanför boxen och komma på galna och kreativa idéer. Vi jobbar dagligen för att förbättra den digitala upplevelsen i stort och skapar webbsidor och tjänster som används. På riktigt. Och vi tror att en stor anledning till att vi lyckas skapa magiska lösningar tillsammans med våra kunder beror på att vi har byggt en solid grund att stå på här hos oss, inifrån och ut. I den grunden finns de värderingar som styr hur vi jobbar och genomsyrar all kommunikation med kunder, leverantörer och medarbetare.

Ansvarstagande

Tillsammans skapar vi gemensamma målsättningar för varje projekt. Vi jobbar med ständiga avstämningar (iterativt) vilket skapar en träffsäker leverans både tidsmässigt och affärsmässigt.

Glädje

Det riktiga värdet skapas i gemenskap med dig. Och vi lever under övertygelsen om att glöd och glädje är en av grundstenarna för att lyckas. Vi firar så klart alltid framgångar tillsammans!

Innovativ kreativitet

Våra medarbetare har en unik drivkraft att hitta nya vägar och ny teknik för att lösa dina problem. Vi jobbar proaktivt och delar gärna med oss av kreativa lösningar för ditt bästa.

Långsiktigt engagemang

Vi är engagerade i din affär och ser långsiktigt på våra relationer. Vi kan våra kunders verksamhet och lyssnar på behov och problem som behöver en lösning.

Effektivitet

Vi vet vad som är viktigt och prioriterar därefter. Genom enkla rutiner och samarbetsformer levererar vi enligt plan. Valet av den enkla vägen görs när det går och vi återanvänder både kompetens och lösningar när vi kan.

Vår affärsidé

Vi är en digital byrå som arbetar med kommunikation, strategi, utveckling, konstruktion och design av webbaserade affärslösningar som hjälper företag att kommunicera och bedriva handel mot kunder, partners och personal på ett effektivt, lönsamt och enkelt sätt.

Vår vision

Vi ska vara den byrån som alla vill jobba på, och den byrån som alla vill jobba med.

DI Gasellföretag

Visste du att vi blivit utvalda som ett DI-Gasellföretag 2016, 2017 och 2018? Varje år analyserar Dagens Industri företagsklimatet i Sverige och utser Sveriges mest snabbväxande företag. Av alla Sveriges aktiebolag är det ca 1% som klarar av kriterierna för att bli ett Gasellföretag. Bland kriterierna finns krav på omsättning, tillväxt och en allmänt sund finansiell situation. Vi har uppnått alla kriterier tre år i rad och därför kan vi nu med stolthet kalla oss Mästergaseller. 

Kunder och uppdrag

Vi har levererat över 1500 webbprojekt till över +500 nöjda kunder. Våra uppdragsgivare är allt från små och medelstora företag till stora organisationer. Därför är informationssäkerhet, effektiv informationshantering och kostnadseffektivitet naturliga inslag i arbetet.

Våra referenser