Webb på Sitevision

Skräddarsy din webb med en modulbaserad lösning från Sitevision. Med färdiga moduler, kan du efter eget önskemål anpassa din nya webbplats så den uppfyller dina och dina kunders behov. 

Snabbt och flexibelt

Då Sitevisions CMS bygger på moduler finns grunderna redan på plats, vilket gör att ni har en plattform som tar er nya webbsida ut på marknaden snabbt. Gränssnittet är användarvänligt och baserat på drag and drop funktion där du enkelt justerar ditt innehåll och kan testa dig fram för att hitta det uttryck som passar er bäst. De mest använda modulerna finns redan att välja på så som nyheter, formulär, media för ljud och bild för att nämnda några.

Smart publicering

Du kan arbeta med ditt innehåll och se resultatet av det utan att det publiceras publikt. Du kan schemalägga och välja när uppdateringar ska gå ut och vart de ska visas. Du har också hög säkerhet med kontroller inför publicering, både valideringskontroller och länkkontroller som hjälper dig att säkerställa en hög säkerhet av din webbplats.  

Kraftfullt verktyg

Det finns fullt stöd för integrationer med andra system och plattformar, har du behov så hjälper vi dig även att automatisera era informationsflöden. Trots att det finns färdiga moduler att välja på vet vi att behovet kan kräva mer än de, har ni specifika behov så hjälper vi er att bygga till det.

Sitevision webb

  • Snabb time-to-market
  • Modulbaserat
  • Lättnavigerat och användarvänligt CMS
  • Lätt att integrera eller bygga nytt

Vi kan Sitevision

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med Sitevision och guidar er genom hela processen. Du får utbildning i din lösning och ska efter genomgång kunna förvalta och hantera din webb på egen hand, för det är den enkelheten som Sitevison bygger på. När det är dags att utveckla eller bygga nytt så finns vi där och hittar lösningarna tillsammans. Kontakta oss så berättar vi mer!

Till våra kundcase

Kom i kontakt med oss

Vet du inte var du ska börja? Det vet vi. Ring oss eller kom och hälsa på, vi har gott (om) kaffe!

Klicka här

Tack för att du tog första steget!
Vi tar nästa steg och hör av oss till dig.

Det är här ditt nya projekt börjar.

Ge oss lite kött på benen kring vilken typ av projekt det gäller så hör vi av oss inom kort.

Webb

E-Handel

SEO

Varumärkesstrategi

Foto & Film

Webbanalys

PIM-system

Grafisk identitet

Intranät

Sociala Medier

Mobil & Webbapp

Google Ads

Beskrivning av projekt

Dina uppgifter
Oj, nått gick fel! Kolla så alla fält blev korrekt eller kontakta oss via kontaktsidan.