Sitevision CMS - mallbaserat verktyg för intranät och webbplatser

Vill du öka produktiviteten med en digital arbetsplats för dina medarbetare? Vi bygger ditt intranät i SiteVision.

Det enkla intranätet

Ett intranät ska ge dina medarbetare ett arbetsverktyg som underlättar vardagen och täcker deras informationsbehov. SiteVision är Sveriges ledande och mest omtyckta CMS. Plattformen är uppbyggd kring moduler och mallar som gör arbetet för dina redaktörer smidigt och effektivt, saknas en modul bygger vi den åt dig. I SiteVision får du en kraftfull intranätslösning som är smidig att integrera med övriga verktyg och system. Genom intranätet skapar du därmed förutsättningar för en starkare kultur, ett bättre samarbete och ökad effektivitet.

Redaktörens högra hand

SiteVision är ett användarvänligt verktyg som är enkelt för redaktörerna att förstå och hantera. Plattformen underlättar redaktörernas dagliga arbete med hjälp av funktioner som stöd för tillgänglighetskontroller, kontroll av länkar och validering. Genom att erbjuda ett enkelt och lättnavigerat verktyg ger du dina medarbetare tid över att lägga på andra arbetsuppgifter.

Intranät i telefonen

När vi bygger ditt intranät i SiteVision får du även tillgång till en intranätsapp. Genom appen är intranätet tillgängligt dygnet runt, oavsett var i världen dina medarbetare befinner sig. Dina redaktörer kan också skicka riktade nyheter till övriga medarbetares mobiltelefoner genom pushnotiser för ett levande och effektivt informationsflöde.

Enkel inloggning

SiteVision har ett gäng olika lösningar för inloggning till intranätet. Välj mellan allt från enkel formulärsinloggning, säker inloggning via BankID eller inloggning via ett socialt nätverk, som Facebook. Inloggningsmetoden är flexibel och anpassas efter dina behov, beroende på hur enkelt du vill att dina medarbetare ska komma åt intranätet.

SiteVision intranät

  • Bygger på enkla moduler och mallar
  • Smidig integration med övriga verktyg och system
  • Mobil intranätsapp för ökad tillgänglighet
  • Flexibla inloggningslösningar
  • Användarvänligt och enkelt verktyg för redaktörer

Snabbt och flexibelt

Då Sitevisions CMS bygger på moduler finns grunderna redan på plats, vilket gör att ni har en plattform som tar er nya webbsida ut på marknaden snabbt. Gränssnittet är användarvänligt och baserat på drag and drop funktion där du enkelt justerar ditt innehåll och kan testa dig fram för att hitta det uttryck som passar er bäst. De mest använda modulerna finns redan att välja på så som nyheter, formulär, media för ljud och bild för att nämnda några.

Smart publicering

Du kan arbeta med ditt innehåll och se resultatet av det utan att det publiceras publikt. Du kan schemalägga och välja när uppdateringar ska gå ut och vart de ska visas. Du har också hög säkerhet med kontroller inför publicering, både valideringskontroller och länkkontroller som hjälper dig att säkerställa en hög säkerhet av din webbplats.  

Kraftfullt verktyg

Det finns fullt stöd för integrationer med andra system och plattformar, har du behov så hjälper vi dig även att automatisera era informationsflöden. Trots att det finns färdiga moduler att välja på vet vi att behovet kan kräva mer än de, har ni specifika behov så hjälper vi er att bygga till det.

Sitevision webb

  • Snabb time-to-market
  • Modulbaserat
  • Lättnavigerat och användarvänligt CMS
  • Lätt att integrera eller bygga nytt

Vi kan Sitevision

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med Sitevision och guidar er genom hela processen. Du får utbildning i din lösning och ska efter genomgång kunna förvalta och hantera din webb på egen hand, för det är den enkelheten som Sitevison bygger på. När det är dags att utveckla eller bygga nytt så finns vi där och hittar lösningarna tillsammans. Kontakta oss så berättar vi mer!

Fullt stöd från oss

Naturligtvis ingår support via telefon och e-post i tjänsten. SiteVision har en låg licenskostnad vilket gör beslutet mer kostnadseffektivt så att du kan spendera pengarna på utveckling istället. Vi har certifierade medarbetare som bygger intranätet enligt din kravspecifikation.

Till våra kundcase