Litium CMS & PIM

Bygg din webbsida i Litiums plattform och skapa framtidens magiska kundupplevelser.

Litium är en kraftfull och flexibel plattform anpassad för att hjälpa dina affärer att växa. Med Litium skapar vi mervärde för dina kunder och unika konkurrensfördelar för dig. Med ett helt nytt sätt att producera och distribuera innehåll får du full kontroll över ditt varumärke.

Val efter dina behov

Med hjälp av ett smart och enkelt .NET API är Litium flexibelt när det gäller frontend, integrering och affärslogik. Litium gör sig bäst som en instegsport i kombination med deras övriga lösningar, till exempel PIM eller e-handel. Med hjälp av enkla standardfunktioner kan du komma igång snabbt för att lägga en stabil och bra grund. Litium ger dig de funktioner du behöver för en snabb time-to-market. I Litium kan du jobba med produkthantering, försäljning och marknadsföring i en och samma plattform.

Personalisering

Om du vill anpassa innehållet efter målgruppens beteende kan du göra det med hjälp av personalisering. Funktionen hjälper dig att ta reda på hur kunden tar del av ditt content och anpassar därmed budskap och kampanjer därefter. Litiums gränssnitt ger dig en visuell vy och överblick av hur innehållet speglar ditt varumärke, vilket hjälper dig att utveckla din digitala position och närvaro.

Produktinformation (PIM) 

När du är redo för att applicera en överskådlig produktkatalog till din webbsida hjälper vi dig att bygga ett produktinformationsystem. PIM (Product Information Management) handlar om att strukturera och visualisera eller dela med sig av företagets produkter på webben och i övriga kanaler. Ett PIM-system effektiviserar och automatiserar manuell hantering av företagets produktinformation. Med produkthantering får du bra ordning och reda i produktinformationen, vilket hjälper dig att stärka ditt varumärke och effektivisera arbetet. Med enkla processer, flöden och språkhantering kan du skapa bra kundupplevelser som ökar försäljning och kundlojalitet.

Litium webb

  • Snabb time-to-market
  • En kraftfull och flexibel plattform för magiska kundupplevelser
  • Lättnavigerat och användarvänligt CMS
  • En flexibel lösning som möter dina behov och är skalbar för framtiden

Fullt stöd från oss

Support via telefon och e-post ingår i tjänsten. Du får kontinuerligt uppdateringar som görs tillgängliga med nya och förbättrade funktioner. Vill du förbättra din försäljning efter lansering erbjuder vi sökmotoroptimering och annonsering på Google Adwords för att driva in nya kunder.

Till våra kundcase