Intranät på Sitevision

Vill du öka produktiviteten med en digital arbetsplats för dina medarbetare? Vi bygger ditt intranät i SiteVision.

Det enkla intranätet

Ett intranät ska ge dina medarbetare ett arbetsverktyg som underlättar vardagen och täcker deras informationsbehov. SiteVision är Sveriges ledande och mest omtyckta CMS. Plattformen är uppbyggd kring moduler och mallar som gör arbetet för dina redaktörer smidigt och effektivt, saknas en modul bygger vi den åt dig. I SiteVision får du en kraftfull intranätslösning som är smidig att integrera med övriga verktyg och system. Genom intranätet skapar du därmed förutsättningar för en starkare kultur, ett bättre samarbete och ökad effektivitet.

Redaktörens högra hand

SiteVision är ett användarvänligt verktyg som är enkelt för redaktörerna att förstå och hantera. Plattformen underlättar redaktörernas dagliga arbete med hjälp av funktioner som stöd för tillgänglighetskontroller, kontroll av länkar och validering. Genom att erbjuda ett enkelt och lättnavigerat verktyg ger du dina medarbetare tid över att lägga på andra arbetsuppgifter.

Intranät i telefonen

När vi bygger ditt intranät i SiteVision får du även tillgång till en intranätsapp. Genom appen är intranätet tillgängligt dygnet runt, oavsett var i världen dina medarbetare befinner sig. Dina redaktörer kan också skicka riktade nyheter till övriga medarbetares mobiltelefoner genom pushnotiser för ett levande och effektivt informationsflöde.

Enkel inloggning

SiteVision har ett gäng olika lösningar för inloggning till intranätet. Välj mellan allt från enkel formulärsinloggning, säker inloggning via BankID eller inloggning via ett socialt nätverk, som Facebook. Inloggningsmetoden är flexibel och anpassas efter dina behov, beroende på hur enkelt du vill att dina medarbetare ska komma åt intranätet.

SiteVision intranät

  • Bygger på enkla moduler och mallar
  • Smidig integration med övriga verktyg och system
  • Mobil intranätsapp för ökad tillgänglighet
  • Flexibla inloggningslösningar
  • Användarvänligt och enkelt verktyg för redaktörer

Fullt stöd från oss

Naturligtvis ingår support via telefon och e-post i tjänsten. SiteVision har en låg licenskostnad vilket gör beslutet mer kostnadseffektivt så att du kan spendera pengarna på utveckling istället. Vi har certifierade medarbetare som bygger intranätet enligt din kravspecifikation.

Till våra kundcase