Varumärke & Strategi

Alla har något att berätta och vi hjälper dig sprida din historia för att bygga och förstärka ditt varumärke.

Varumärken skapar känslor

Ett starkt varumärke kommer inifrån. Och ett starkt varumärke skapar känslor. Men hur skapar varumärket egentligen känslor hos mottagaren? Det handlar om att framkalla ett wow. Och det är naturligtvis lättare sagt än gjort, men grunden ligger i att göra någonting som sticker ut och berätta en historia som dina kunder kan relatera till. Ditt varumärke ska förbättra kundens vardag och ge upplevelser utöver det vanliga, oavsett om det är en produkt eller tjänst du säljer. För vet du vad? Många av köpbesluten vi tar grundar sig i en bra magkänsla.

Varumärken som historieberättare

Dialogen om ditt varumärke kommer att dyka upp i det inledande kommunikationsarbetet med oss. Med insikter och erfarenheter hjälper vi dig att hitta idé, koncept och tonalitet för ditt varumärke. Och med hjälp av kundlöftet och kärnvärden hjälper vi dig med en varumärkesstrategi som positionerar dig där du vill vara. Vi hjälper dig att lyfta fram, utnyttja och maximera det unika värdet i ditt varumärke.

Alla har någonting att berätta. Och din berättelse ska förmedla och visualisera ditt budskap till din målgrupp som sen, om du lyckas med arbetet, berättar vidare. Ett bra sätt att kommunicera med kunderna är genom storytelling och däri ligger de digitala kanalernas styrka i dag. För det är ju kundens upplevelse som styr dina resultat och påverkar ditt varumärke.

Positiva upplevelser skapar positiva varumärkesassociationer och tvärtom. Därför bör ditt mål vara att skapa kommunikation som berör - och tjänster eller produkter som används. När du lyckas får du lojala kunder. Och lojala kunder blir varumärkesambassadörer och därmed din bästa marknadsföringskanal!

Starka varumärken

Ett starkt varumärke har alla digitala element samspelta under samma paraply. Vi hjälper dig att skapa, relansera eller ompositionera ditt varumärke för att kommunikationen ska träffa rätt och få effekt. Ibland är det en digitalisering av dina affärer som behövs för att vitalisera varumärket och ge er nya fördelar att kommunicera till målgruppen. Det kan till exempel handla om att bygga en e-handel. Men många gånger handlar det om att paketera er kommunikation på ett nytt och inspirerande sätt.

Varumärkesarbetet kan ta många olika vägar. Men det börjar inifrån med dina anställda och arbetar sig utåt till dina varumärkesambassadörer och målgrupper. Med kunskap, kreativitet och engagemang hjälper vi dig att diversifiera budskap och kanaler så att er kommunikation skapar känslor och gör skillnad, samtidigt som vi naturligtvis ser till att bibehålla äldre goda relationer om du så önskar. För oss handlar digitala varumärkesstrategier om mod, transparens, närvaro och rörelse. Och framförallt känslor. För det handlar om människor. Även teknologin.

Vi hjälper dig

  • Framkalla en wow-känsla hos dina kunder
  • Hitta rätt idé, koncept och tonalitet
  • Stärka ditt varumärke med hjälp av storytelling
  • Skapa, relansera eller ompositionera ditt varumärke
  • Paketera kommunikationen enhetligt
Till våra kundcase