E-handel på Litium

Med Litium får du en kraftfull och flexibel e-handel som möter nya behov och skapar en magisk kundupplevelse.

Idag inleder de flesta kunder sin köpresa på internet. Som e-handlare behöver du därför en långsiktig och anpassningsbar lösning som maximerar köpupplevelsen och presterar i minsta detalj för att locka och behålla dina kunder. Oavsett om du primärt riktar dig till B2B eller B2C har Litiums ramverk den flexibilitet och kreativitet du behöver för att ligga steget före på en snabbrörlig marknad.

Kundens upplevelse styr dina resultat

E-handeln ökar. Det beror framförallt på att konsumenter vill bli inspirerade och göra inköp när det passar dem. Och det är förmodligen därför de största drivkrafterna till att handla på nätet är bekvämlighet, pris och utbud. Med Litium e-handel möts dina behov snabbt och plattformen är skalbar för framtiden när dina affärer växer och lönsamheten ökar. Det innebär att du kan ha stora visioner redan från början och slipper byta plattform när försäljningen går som bäst.

Öka försäljning och bygg lojalitet

Med Litium kan du ge dina kunder inspirerande kampanjer och bonuserbjudanden som driver försäljning online och i butik. Du kan arbeta med banners, rabattkoder och hundratals samtidiga kampanjer, det är bara din kreativitet som sätter gränserna. För att maximera effekten av kampanjer och för att öka konverteringen behöver du en kampanjmotor som är flexibel nog att klara av stora mängder samtidiga kampanjer som triggas av kundens beteende. Litium ger dig precis det - rätt erbjudande till rätt kund i rätt tid.

Plattformen Litium

Litium är en integrerad plattform som ger dig alla funktioner du behöver för en snabb time-to-market; och skapar förutsättningar för att jobba enkelt och smidigt med marknadsföring, försäljning och produkthantering i ett och samma CMS. I Litium kan du snabbt och produktivt skapa och publicera innehåll till olika marknader och kanaler, oavsett om de ligger i Litiums plattform eller inte. Du kan till exempel publicera innehåll till en fristående app eller en kampanjskärm i butik.

Litium har ett stort ekosystem med allt ifrån olika betalningslösningar som Klarna och DIBS till digital marknadsföring och prisjämförelsetjänster. Litium passar med andra ord dig som vill ha ett lätthanterligt system med hög prestanda och möjlighet till obegränsad flexibilitet och effektivitet. När vi bygger din e-handel i Litium använder vi oss av programspråket C# som är en del av Microsofts .NET-plattform.

Litium e-handelsplattform

  • En kraftfull och flexibel plattform för en magisk kundupplevelse
  • Ett lättnavigerat och användarvänligt CMS
  • En lösning som möter dina behov och är skalbar för framtiden
  • Möjlighet till hundratals samtidiga kampanjer
  • Ett verktyg för marknadsföring, produkthantering och försäljning

Integration mot affärssystem

Vi har levererat behovsanpassade e-handelslösningar åt en stor mängd företag med integration mot befintliga affärssystem som Jeeves, Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations, Pyramid, Monitor, GARP, SAP, Visma eller andra IT-system som effektiviserar arbetsprocessen. Lösningarna har bland annat innefattat separat inloggning för återförsäljare (B2B) i kombination med B2C samt kopplingar mot affärssystem. E-handel är idag mycket mer än bara en webbshop eftersom flera system behöver interagera med varandra för att kunna bedriva effektiv försäljning. Därför ser vi till att hela flödet är optimerat för digitala affärer. Om du redan idag bedriver e-handel men vill migrera till en mer skräddarsydd lösning kan våra utvecklare hantera den processen åt dig.

Fullt stöd från oss

Naturligtvis ingår support via telefon och e-post i tjänsten. Du får kontinuerligt uppdateringar som görs tillgängliga med nya och förbättrade funktioner. Vill du förbättra din försäljning efter lansering erbjuder vi sökmotoroptimering och annonsering med Google Ads.

Bloggtips: Läs mer om varför vi väljer Litium

Till våra kundcase