E-handel på Umbraco

Vill du ha en flexibel och skalbar e-handelslösning? Skräddarsy din Umbraco e-handel för optimala kundupplevelser.

Umbraco är ett flexibelt CMS som gör det lätt för dig att skapa digitala kundupplevelser. I Umbraco kan vi skräddarsy lösningar efter dina behov oavsett om de är relativt simpla eller mer komplexa i sin karaktär. Umbraco går att integrera med allt, till exempel din e-handelsplattform, ditt CRM eller befintligt affärssystem. Det är förmodligen en stor anledning till att Umbraco har seglat in som favorit hos många verksamheter. Det faktum att plattformen är användarvänlig och anpassningsbar är ytterligare ett skäl till dess popularitet.

Skräddarsydd e-handel

När det är dags för ditt företag att ge sig in i e-handelsvärlden kan det vara svårt att välja rätt plattform. Men det behöver inte vara särskilt svårt. Du kanske har en komplex kravspecifikation som kräver en skräddarsydd lösning. För att du ska få en dynamisk lösning med större flexibilitet i funktionaliteten kan en e-handel i Umbraco vara ett bra, tids- och kostnadseffektivt alternativ.

Umbraco är en plattform med ett enkelt publiceringssystem som passar väldigt bra för just skräddarsydda lösningar och integrationer med andra system, vilket utgör en solid grund för en e-handel. Antingen bygger vi din skräddarsydda e-handel från scratch eller så kompletterar vi med den e-handelsmodul som passar bäst för dina behov. Genom det arbetet kan vi säkerställa att din lösning blir flexibel och skalbar för framtiden, med ett tydligt fokus på effektivitet och kundupplevelser utöver det vanliga. 

Publiceringsverktyget som är enkelt att använda 

Umbraco som publiceringsverktyg är lättnavigerat och användarvänligt. Du och dina medarbetare loggar in med användarnamn och lösenord och jobbar sedan med innehållet online. Precis som i andra publiceringsverktyg är det en stor fördel för inlärningstiden med vana från html-verktyg sedan tidigare. Naturligtvis utbildar vi dina redaktörer när vi byggt klart e-handelslösningen.

Umbraco e-handel

  • Smidiga integrationer med andra system
  • Stort lösningsfokus för att tillfredsställa unika affärslösningar
  • Användarvänligt och flexibelt
  • Effektiv och modern e-handel
  • Tydligt fokus på kundupplevelse

Integration mot affärssystem

Vi kan leverera en behovsanpassad e-handelslösning med integration mot befintligt CRM- eller affärssystem. Exempelvis Monitor, Visma och Pyramid eller andra IT-system som effektiviserar arbetsprocessen. Idag är e-handel mycket mer än bara en webbshop. Ofta behöver flera olika system interagera med varandra, vilket ställer högre krav på flöden som är optimerade för digitala affärer. Det hjälper vi dig med. Om du redan bedriver e-handel men vill migrera till en skräddarsydd lösning kan vi hjälpa dig med den processen också. 

Umbraco all-inclusive

När du väljer att bygga din webbsida i Umbraco erbjuder vi "Umbraco all-inclusive". Det betyder att vi tar hand om webbhotell och teknisk support för att du ska känna dig trygg i ditt val samtidigt som du fokuserar på din kärnverksamhet. Umbraco har dessutom en Open Source-strategi som innebär att det varken finns inköpskostnader eller licenskostnader.

Just nu söker vi fler kunder som vill arbeta med Umbraco, har du Pyramid som affärssystem dessutom? Läs mer här.

Till våra kundcase